Tiromaan opgepakt!

met categorie:  
flat
Vannacht heeft de politie de inmiddels beruchte bandensteker ingerekend die al enkele weken bijzonder actief was in de buurt Heembeemd - Klein Begijnhof.
De ietwat oudere man werd op heterdaad betrapt in de Jodenstraat terwijl hij de vierde band aan het bewerken was van een aldaar geparkeerde wagen.
De rustinnekes kunnen dus terug in de kast.
Ja ja .. zo een tiromaan tussen de maanblussers, t is was t is wat ... Gelukkig hebben ze hem ....
Wellicht hield die man niet zoveel van auto's. Ik denk dat hij na het beoefenen van zijn hobby veel rustinnekes uit zijn portefeuille zal mogen opduiken.
Volgens Radio Reflex:
De kerel is ter beschikking gesteld van de Mechelse onderzoeksrechter. De feiten waarvoor hij binnenkort voor de rechter ter verantwoording zal geroepen worden, riskeert hij een gevangenisstraf van 6 maanden tot 3 jaar. De man zal vooral een zware schadeclaim worden voorgelegd. Het motief van de feiten: om zich bezig te houden…
Om zich bezig te houden.. tsss, geeft diene mens maar een werkstraf ipv een gevangenisstraf. Mechelen proper houden, 't zal 'm goed doen!
Ramptoerist: http://www.flickr.com/photo...
Wat zijn rustinnekes?
Een plakkertje om een binnenband te plakken ...
Een werkstraf lijkt me goed ... Ik heb al een voorstel, en je hebt er een schepnet voor nodig ... :-)
Het is natuurlijkniet prettig wanneer je banden worden stukgestoken maar moet men die man nu echt voor de Onderzoeksrechter brengen en in voorlopige hechtenis stoppen.

De gevangenissen zaten toch (te) vol?!
Mja... Als je 3 keer op een maand slachtoffer wordt van deze tiromaan, dan zul je er misschien anders over denken.
@Mieke Beton: drie keer? Dat is om tirofobie van te krijgen, inderdaad.
@Jokke: Tja, veel kun je er niet aan doen hé. Ellende zat, werkgever verwittigen, auto naar garage, etc... Blij dat ze hem te pakken hebben, hopelijk nu terug wat rust, en niet meer elke morgen rond de auto te moeten lopen hopend dat alle vier de banden nog intact zijn.
Snap alleen niet wat de fun hieraan kan zijn.
Wat ligt er eigenlijk aan de basis van zo'n zucht naar deflatulatie?

Kan zo iemand geholpen worden?