Baasje gezocht ...

met categorie:  
update: Het katje heeft een thuis gevonden !


Op 1 mei kwamen op nummer 6 in het duivelstraatje de 4 kleintjes van moeder India ter wereld. Echter, om overbevolking te vermijden, moest voor deze rakkers een nieuwe thuis gezocht worden. Nog eentje zoekt een baasje en vandaar deze oproep. Wie kan dit katje een veilige thuishaven geven ?

Katje
Wat een schattig katje. Ik zou het zo in huis halen, maar ik vrees dat mijn kat van 15 jaar heel erg boos zou zijn.
Dus, helaas...
Ik hoop dat het in een heel fijne omgeving terechtkomt (en zijn drie broertjes of zusjes natuurlijk ook).
Goh.. ware het niet dat ik op mijn appartementje geen huisdieren kan/mag houden, ik zou me er meteen over ontfermen!
Het is een schatje maar ik moet me helaas aansluiten bij markec wat het houden van huisdieren betreft. :-)
Ja die lieve poesjes... ik kan er ook niet aan weerstaan en heb er de laatste jaren een stuk of 6 geadopteerd, zij het niet allemaal tegelijk. Momenteel heb ik er nog twee. In mijn omgeving zijn er wel wel wat wilde katten en nadat die van bil gegaan zijn komt er soms en poes met een 5-tal jongen op zoek naar voedsel door mijn tuin gewandeld. Enkele jaren geleden vond ik een nest met 4 poesjes onder één van de struiken. 1 heb ik er toen gehouden en de anderen vonden elder een thuis.
Vorig jaar was er terug zo'n worp van 5 wilde katjes en toen ze naar schatting 5-6 maanden oud waren heb ik ze allemaal gevangen en één voor één naar de dierenarts gebracht om ze te laten stereliseren (op koste van de gemeente) om de wildvoortplanting tegen te gaan. 2 van die 5 "wilde" katten zijn nu gedomesticeerd en maken deel van huize Kokken.
Geachte,
Hebben jullie nog poesjes over?
Dank bij voorbaat
Hans Moens
015/616372
Is het een meisje of een jongetje?
Ja, ik lees nu pas de titel :D