LaBIERintwandeling: 'Van Anker tot Ankertje'

met categorie:  
Zaterdag 24 maart gaat VTB Mechelen weer op stap met stadsgids Rudi De Mets - u kent hem nog van onze 'natte' maar plezante wandeling.

Dit keer pakken we uit met een gloednieuwe, ludieke Mechelse wandeling: LaBierint.
We wandelen langs de aloude Brouwerij het Anker, het sfeervolle Begijnhof en de mooie schilderachtige Dijle-oevers. We luisteren naar de fantastische verhalen over onze Mechelse volksfiguren en brouwerijen, want die komen uiteraard aan bod. Bij een heerlijke Gouden Carolus snuiven we de sfeer op van ons ‘Paradijs aan de Dijle’.

We komen die zaterdag 24 maart samen om 15 uur aan Brouwerij Het Anker. Deelname: € 10,50 voor VTB-leden, niet-leden betalen € 11,50. Inbegrepen: gegidste wandeling met drie consumpties!

Inschrijven is niet alleen wenselijk, maar ook noodzakelijk. De inschrijvingen lopen nu al als een trein - zeg maar TGV - als je er nog bij wil zijn is vlug inschrijven idan ook de boodschap, want het aantal deelnemers is beperkt! Stuur een mailtje naar mechelen@vtb.be [ Betalen via VTB-rekening nummer 406-6065141-32.]


Meer info: www.vtb.be/mechelen
Daar doe ik graag aan mee...
...ben benieuwd hoe Rudi ons door dat LaBierint gaat leiden...
Gaan we de uitgang nog vinden na het nuttigen van zo'n Gouden Carolus? ;-)
@Jans, ook ik ben benieuwd, deel je bezorgdheid ivm het nuttigen van enig gerstenat en de invloed ervan op onze 'modus operandi' ;-)
Maar de Rudi zal ons er idd. wel vakkundig en met de nodige humor doorgidsen he... dààr ben ik dan weer erg gerust in....
Enfin, ik kijk er al naar uit ...
En hoe was het vandaag Markec? genoten?
Jammer dat ik verstek moest laten gaan (geveld door de griep sinds enkele dagen...).
Vertel eens...
Het was heel goed. Nu pas thuis. Nog naar het ( meer dan geslaagde ) buurtfeest geweest in "De Rooster" in de Heembeemd, waar de wandeling trouwens eerst al langs ging..
Lekkere spaghetti gegeten ;-)
Was welkom na al die "Ambrio'kes" ...

Wandeling: DANK U RUDI !!!!!!!
T was weer méér dan de moeite !!!