JA, ER IS NOG MECHELS TALENT

met categorie:  
VZW DE BRUISTABLET:
“JA, ER IS NOG MECHELS TALENT”

WOENSDAG 14 MAART 20u – CAFE MELAAN

KARAOKE IN AANWEZIGHEID VAN
MECHELSE IDOOL 2007 FINALISTEN
CLARA en YANNICK


clara

Na de monumentenstrijd trekt VZW De BRUISTABLET de muzikale kaart en gaan we actie voeren voor de Mechelse finalisten in Idool 2007, Clara en Yannick.

Net zoals onze stad zijn onze finalisten sterk in diversiteit en kunnen zij zo de Mechelse meerwaarde geven aan dit muziekprogramma.

VZW De Bruistablet zal hun dan ook ten volle ondersteunen.

Onze maneblussers moeten niet alleen “trots oep sint roembots” zijn - met of zonder uurwerk - , maar ook op ons Mechels muzikaal talent in spe !

Clara verdedigt aanstaande vrijdag onze belangen en zaterdag zal Yannick, de 18 jarige student, meestrijden om een plaats in de volgende Idool aflevering te bemachtigen.
Om al het aanwezige muzikale talent in Mechelen te ondersteunen, organiseert VZW DE BRUISTABLET een karaoke in samenwerking met café Melaan en in aanwezigheid van de beide Idool finalisten.

yannick

“The Sparkling Stars” die tijdens de Nieuwjaarsreceptie het beste van zichzelf gegeven hebben op de Grote Markt, hebben hun ondersteuning van de finalisten en aanwezigheid op de karaoke ook al toegezegd.

Ambiance verzekerd !

Op die manier kan iedereen een kansje wagen om zijn/haar talent te etaleren en wie weet bemachtig je zo een plaatsje op een echt podium als we later dit jaar een nieuw evenement organiseren.

Spread the word:

Ja, er is nog Mechels talent ! So be proud and vote !
Ik hoop dat het College van Burgemeester en Schepenen ditmaal geen 50.000 euro aan de Bruistablet schenkt ter ondersteuning van "het Mechelse Project".

Mochten de finalisten er bij het College van Burgemeester en Schepenen echter zelf om vragen hoop ik dat ze toch elk 50 euro krijgen zodat ze niet verhongeren.

"Doe zoals Roos en verbrandt alle platen van the Beatles en the Rolling Stones" ;-)

Een ervaringsdeskundige,
Den ECHTE is op ontdekkingreis geweest én... hij weet nu waar die wijzerplaat zich bevind(in stukjes).Iets voor ne foto Jan??
Donderdagavond maar liefst 10 gratis vaten in Café De Prof ! Geschonken door Limburgia en gedronken door ...
Ik zal er ook zijn en zal er vertellen vertellen over het historisch ontstane verschil aarTsbisschop/aarsbisschop.

Aansluitend is er Retabo's Rio Grandé in de Rio in Sint-Katelijne-Waver! Alle drank te verkrijgen aan studenticose prijzen en dit in een heuse discotheek omgeving ! Hoeveel knappe kippen zullen me daar weer in de ogen willen kijken?

Awel, dat hangt allemaal af van Sofie met wie ik een date heb in ... Café De Prof !
Ah ja! Er kan er maar één de tofste zijn.
Is Clara altijd al een meisje geweest of stuurt Mechelen een drag-queen naar idool 2007? Origineel in ieder geval (lacht)!
Voilà, we hebben er hier eens democratisch over gestemd en de genaamde Clara is met 6 stemmen voor, 5 tegen en 2 onthoudingen tot vrouw verklaard! proficiat.
man, vrouw, ni weten ni, ... zal me allemaal worst wezen. Ik heb nog nooit naar Idool gekeken, en eigenlijk heb ik absoluut geen behoefte om daar nu aan te beginnen.
Wat niet wilt zeggen dat ik hen geen succes wens natuurlijk he.
toch effe een correctie : Clara is een Katelijnse! Ze woont in de Vestinglaan aan het fort en gaat naar de Ursulinen in OLV-Waver naar school. Haar website : http://www.claramusic.be.tt
Neemt niet weg dat we deze twee schitterende kandidaten ten volle moeten steunen!