Edith Piaf in Mechelen

met categorie:  
Het was maandagavond 5 maart volle bak in het Ankertje aan de Dijle voor een optreden van Marina Stockx. Deze mooie Mechelse dame, actrice en zangeres, brengt al 15 jaar zeer geslaagde interpraties van het oeuvre van Edith Piaf. Ik moet toegeven dat ik nooit echt een grote Piaf fan geweest ben. Op Brel na, ben ik trouwens niet direct weg van Frans chanson, maar wat Marina presteerde was gewoon schitterend.Begeleid door pianist Jo Braet bekoorde Marina het publiek met haar prachtige stem. Maar zij vertelde ook wat over het leven van die nimmer vergeten staatmus.

De belangstelling was zo groot dat er mensen moesten geweigerd worden.

Daarom wordt er een tweede concert voorzien op maandag 2 april om 20.30 u. Same time same place. Deuren om 19.30 u en inkom: de luttele som van 5€. Misschien goed op tijd komen want men verwacht een even groot succes.
Geen groot orkest, geen show, geen groot podium maar een pakkend optreden van een kleine vrouw met een mooie stem in een zwarte jurk begeleid door een getalenteerd pianist, dat is wat het Ankertje aan de Dijle op de Vismarkt jullie aanbiedt.

Be there!

Jammer maar helaas 1st maandag van de maand heb ik vergadering.
P.S. Weet er iemand waarom de verlichting
tussen haverwerf en kraanbrug het niet doet. De verlichtingspalen staan er maar
het blijft een donker gat.
Moest het vroeger medegedeeld zijn was ik mss ook van de partij. De 2de ha dan hoop ik vrij te zijn