de Jezuspoort... stadsgezicht in lijn en kleur...

met categorie:  
De Jezuspoort , in de Nonnenstraat, op het Groot-Begijnhof, is samen met het Groen Waterke, misschien wel het meest afgebeelde stadsgezicht van Mechelen...
Ook ik heb het reeds meerdere keren met pen, verf of potlood proberen vast te leggen op papier.
een impressie van een Mechels hoekje...(Jan Smets)@jans: Tekening van de dag? ge za gotmarante den tiekeneir van de meunt!!!

zoe schoen
@jan,das wee eentje veu in te kadere.!
@jan:die van ons (Gusta)zei da ons living ga te klein weure(te waunig muure)
Zeer fraai Jan :-) Ik zie dat je niet onverdienstelijk naast de fotocamera ook weleens het potlood ter hand neemt. Ik herkende het meteen.
1981 - Ik ben 16 - Ik heb mijn eerste vakantiejob in juni - Ik ga werken bij de stadsdiensten van Mechelen - Ik kom bij de grondwerkers - Elke dag een andere job en elke dag een andere plaats in de stad - Geweldig om dit eens mee te maken - Maar de laatste 2 weken van die werkmaand waren iets minder - Dat zeulen met die kasseien voor de Jezuspoort opdat de werkmannen alles netjes kunnen leggen - Ik droom er soms nog van - Maar elke keer als ik voorbij de Jezuspoort loopt...