Jazzzolder verhuist

met categorie:  

Na bijna 10 jaar Jazzzolder op de zolder (tiens) van de Refugie van Grimbergen (aan de Gebroeders Verhaegenstraat, in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwkerk), verhuist de zolder vanaf 24 november 2006 naar de vloer van de Heilige Geestkapel (ook bekend als het voormalige theater "De Komeet") aan het Sint-Romboutskerkhof, in de schaduw van de kathedraal.

Aangezien de vzw Jazzzolder het totnogtoe zonder één euro subsidie moet stellen, doen ze een oproep aan alle jazzliefhebbers en andere Mechelaars om de vzw bij deze kostelijke verhuizing financieel te steunen. Overschrijven kan op rekeningnummer 743-0356246-76 van "Vrienden van de Jazzzolder".

Meer info over de Jazzzolder: http://www.jazzzolder.be

Véél succes! Hopelijk geraakt de Jazzzolder aan de broodnodige centen om de verhuis te helpen bekostigen...
Veel succes met de verhuis ... En binnenkort met de jazz@home dagen !