Global Fiesta 2006: Spelend de wereld rond...

met categorie:  
Na de zomervakantie is het weer zover: GLOBAL FIESTA, hét feest van de wijk Tervuursesteenweg met ruime aandacht voor ontmoetingen over alle culturele grenzen heen.

Zaterdag 2 september, van 13.00 tot 20.00 uur kan u terecht in de Mathatma Gandhistraat voor 'Spelen de wereld rond', het thema van dit jaar. Met, ondermeer, de ganse namiddag heel wat (volks)spelen uit alle hoeken van de wereld, onder begeleiding van alle jeugdverenigingen uit de wijk. Ook de Koninklijke Harmonie zet zijn beste beentje voor, er is Kazoe en een Free podium...
Global
"Feesten brengt mensen in de juiste stemming. Global Fiesta wil een sfeer scheppen waarin men kan ontmoeten en nieuwe vrienden maken over alle culturele grenzen heen" dat is in een notendop zowat het credo van werkgroep 'Global Fiesta'. En wat is er mooier dan mensen van verschillende achtergronden en interesses bij elkaar brengen?

Sinds vorige editie werkt Global Fiesta met thema's, vorig jaar was dat 'huwelijk', nu dus 'Spelen de wereld rond'. Voor de volwassenen hebben bewoners uit Iran en Chili en Marokko hun medewerking reeds toegezegd. Voor de jeugd bouwen bestaande jeugdbewegingen een aangepast programma uit.

Het programma:
13.00 - Koninklijke Harmonie
14.00 - De Letter Geletterde
15.00 - Free Podium
16.30 - De Letter Geletterde
17.30 - Kazoe

info bij Dirk Mattheeuws (wijkmanager). Of in het wijkhuis "Den Abeel": . Verbertstraat 61, 2800 Mechelen. Tel: 015 21 61 55

Voor zij die dachten dat ze Global Fiesta al gemist hadden - 't vond immers voordien plaats begin juli - geen nood, op 2 september is het weer zover... u kan't alvast in uw agenda schrijven...

Tot dan...
Spijtig kan ik er dit jaar niet bij zijn - want het is steeds de moeite waard!
Ruim 100 vrijwillige medewerkers van de wijk zetten zich in, waaronder de plaatselijke KWB-afdeling, Chiro Coloma, scouts Thila-Coloma, JIP (jongeren-in-parochie), de Marrokaanse jeugdwerking Mechelen-Zuid...
Ook nog info mogelijk bij:
-Jean De Boeck, Abeelstraat 31 (tel. 015/4169 80) jean.deboeck@skynet.be
@Jans: bedankt voor je reactie en vooral ook nuttige aanvullingen!!

Jammer dat je er niet bij kan zijn deze keer, maar ja, een mens kan niet overal zijn he!!!
Zoiets als toerisme ?