Voor derde keer Salsafeest op de Grote Markt

met categorie:  
Straks Salsa!

Ja, vanavond - vrijdag 28 juli - is het weer zover. Voor de derde keer al vindt het Mechelse Salsafeest plaats op de Grote Markt. Een organisatie van Vzw MaMaJuana, 3 dansgrage Mechelse vrienden en een schare al even dansgrage vrijwilligers.

Vanaf 18 uur gaat het dansfestijn van start.

Salsa Feest

> Vanaf 19.00:
- workshops
- Contra Bando Live
- DJ Cisko (International Salsa DJ)
- Eten & Drinken
- Show Coco Brazil

Om 02.00 is er nog een Afterparty met DJ El Rubio

Meer info: www.mechelssalsafeest.be
en blijbaar was het gisteren wél geslaagd te noemen.
Ik was er niet, maar in GVA stond een artikeltje met foto...
Ja, Jan... zelf ben ik er ook niet geraakt maar het moet dus fantastisch geweest zijn....
Ik ben er gepasseerd rond 1.00 uur en de sfeer zat er goed in !
Het was een groot succes.
Volgend jaar doen we het opnieuw !!!

Hans, Andy, Dirk
Ik ben twee jaar geleden gaan kijken. Het leek mij gewoon een excuus voor reclame voor straffe drank. Bovendien werden er sigaretten verkocht.
Ik probeer van de drank af te geraken en dan kan je toch niet verwachten dat ik ga dansen ter ere van de drankduivel.
@filip f: er wordt helemaal niets van je verwacht hoor: niemand heeft trouwens gezegd dat je moést gaan dacht ik? Een kleine tip: misschien je eens afvragen of er niet een verschil kan bestaan tussen DE waarheid en de manier waarop jij die beleeft?
@filip f: Het was dus een feestje voor de rijkaards, want wegens de huidige tabak- drankprijzen worden delerium tremens en longkanker haast een luxe...