Mechelen Bruult!

met categorie:  
Als bij toeval (ik was aan het rondkijken op de webstek van de Katholieke Hogeschool Mechelen) kwam ik op een leuk initiatief terecht: "Mechelen Bruult". Een interactieve website is dat die vijf studenten van de Bachelor Informatiemanagement en -systemen ontwikkelden voor de handelaars van de Mechelse Bruul.

Je kan virtueel de verschillende winkels op de Bruul bezoeken door op de desbetreffende foto te klikken, of je kan de kortingen die de handelaars aanbieden bekijken...

De moeite waard om eens eens een bezoekje te brengen dacht ik zo...
Dat is echt wel interessant, ik heb net een bezoekje gebracht aan Mechelen Bruult. Mooi die foto presentatie van de Bruul en de Botermarkt.
Ik had deze website vroeger al ontdekt: écht goed gemaakt.
Heel mooi werk van die studenten. Hij is al een jaartje online hoor. Ik heb er nog een artikel over gemaakt, herinner ik me.
@Sven: inderdaad: nieuw is het niet, heb het blijkbaar toen gemist: moet een zwak moment van me geweest zijn want normaliter koop ik de GvA elke dag ;-)

Maar, zoals ik postte, ik kwam er toevallig op en dacht: "he, dat moet ik even aan de bloggers melden" ...

Bedankt voor deze leuke reacties! Ik ben 1 van deze 5 studenten. Spijtig genoeg hebben niet de kans gehad om de website uit te werken zoals we wilden. Hopelijk mogen we het project weer opstarten binnenkort!