JOGGEN MET VLAANDEREN SPORTLAND

met categorie:  
Op zaterdag 22 april worden door Eén televisieopnames gemaakt voor het programma Vlaanderen Sportland.

Kom mee joggen met bekende Vlamingen!
Momenteel loopt op Eén een nieuw sportprogramma "Vlaanderen Sportland". In dit programma wordt aandacht besteed aan minder bekende sporten.

Evy Gruyaert, Saartje Vandendriessche en Brahim trainen speciaal voor dit programma, gedurende 17 weken, om op 10 juni 20 km te lopen in Gent. Voor Evy zal het voorlopig beperkt blijven tot 5 km omdat zij last heeft van een lichte knieschijfafwijking die bij langdurige belasting veel pijn veroorzaakt.

Elke week trainen ze op zaterdag om 11u ergens in Vlaanderen.
Op 22 april is Mechelen aan de beurt. De TV-opnames starten om 10u op de evenementenpiste van het Sportpark De Nekker. De jogging van 13 km (2 lussen van 6,5 km) vertrekt om 11u. Er wordt gelopen over het jaagpad langs de Dijle.

Zoveel mogelijk kandidaat-joggers, jong en oud, worden opgeroepen om mee te lopen met de bekende Vlamingen. Lijkt de afstand je iets te ver, geen nood: je kan steeds stoppen na de eerste lus van 6,5 km.

Inschrijven is niet nodig. Alle deelnemers krijgen bij aankomst een drankje en kunnen aan de verschillende standen nog andere leuke zaken bekomen. Ook loopschoenen kunnen getest worden.

Het evenement wordt georganiseerd door BLOSO, TVdeWereld, VAL, Eén, Sportpark De Nekker en de stad Mechelen.
En voor de Colomezen :
http://www.looppiste.be
goedeavond ik wou weten of er loopwedstrijden zijn ergens in vlaanderen als dat zou kunnen dan zal ik willen mee doen ik zal u mij e-mail adres door geven