Bloggende Muziekliefhebbers verenig u: 5de Internationale Platenbeurs op 19.02

Zondag 19 februari kunnen muziekliefhebbers weer hun muziekhartje ophalen (en helaas ook: portemonnee bovenhalen) op de jaarlijkse "Internationale Platen-, Cd- en DVD-beurs", in het Cultuurcentrum Mechelen.

Tussen 10 en 17 uur kan je er gaan snuisteren in LP's, CD's en ook DVD's. Maar ook Maxi's en singles. Naar goede gewoonte worden zowat alle muziekstijlen aangeboden gaande van jazz tot punk. Er komen standhouders uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.
Die éne LP waar je nu al zo lang naar zoekt? Misschien is de beurs wel je gelukkige vindplaats...

Mij ga je er zeker aantreffen. Elk jaar kom ik wel met een en ander moois naar huis. Zo heb ik er me eens na zo lang zoeken, me bijna arm gekocht aan die (door mij) zo gewilde Virgin Prunes vinylplaten, een andere keer vond ik er dan weer die juweeltjes van Iron Buttefly en The Cream voor nog géén geld... wat dit jaar op mijn lijstje staat? Wel... ik weet het nog niet. Maar wedden dat ik niet met lege handen terug kom?

En u?

markec:ik kom ook wat uitzoeken voor ons programma.Iets na 12u.
Ah... das goe, als w' elkaar tegeen t lijf lopen moeten we maar een goei pint (of Margriet!) drinken he ;-)
markec:das afgesproken..
markec:mij kun je herkennen aan:zonder pet! (die bewaar ik voor 22/2)
Wegens een activiteit in de voormiddag zal ik er wellicht pas rond 14 uur zijn, zonder pet :-)
weet er iemand of er ook iets te vinden is kwa platen enzo voor hardcore (gabbers)
Oei, het stond bijna in mijn agenda.
Maar het gaat over vorig jaar !
19 febr. is deze keer een maandag.
(soms wel een probleempje op deze blog dat het jaar er niet bij staat.
Deze post van Markec is wel van 4/O2 en zo ver zijn we dit jaar nog niet, hfc.)
Vindt die platenbeurs dit jaar ook plaats in het cultuurcentrum, Markec ?
En op welke dag precies ?
Hoi els, vanaf nu kun je bovenaan ook het jaar zien!
Hé, ik kijk na twee dagen nog eens op de blog, en er is net een antwoordje voor mij.
Bedankt, floris. Het is erg handig dat het jaartal er nu bij staat.
Mechelenblogt wordt steeds overzichtelijker.
Op zondag 28 januari 2007 tussen 10:00 en 17:00 uur vindt onze jaarlijkse Platen-CD en DVD beurs in het Cultuurcentrum van Mechelen. Er zullen weer massa’s platen, CD’s, DVD’s, muziekpartituren, memorabilia, etc te koop worden aangeboden. Er komen dit jaar standhouders uit Nederland, Frankrijk, Duitsland en België. Beslist de moeite waard om eens af te komen.
Voor meer info dewever34@hotmail.com
Ik had de affiches al zien hangen, en was al van plan er een post van te maken, wat ik nu zéker ga doen.. tot op 28.01 ;-)