Mechelen Zweet!

met categorie:  
Haast surrealistisch. Eind oktober, bijna november. 18 graden, 19 graden, 20 graden... Menig Mechelaar genoot afgelopen dagen van een Margriet of andere gerstenat, of frisdrank op een terrasje op de "groete mét", onder den toren, op de vismarkt, aan het station, aan het nieuwwerk of elders.. Het lijkt wel of de herfst de wacht aangezegd gekregen heeft, we konden genieten van een bijzonder aangename, warme en vaak zonnige maand oktober. De Mechelse horeca kan er maar goed bij varen!

En het goed humeur van allen ook ;-)

Al lijkt nu wel de herfst echt op komst te zijn?
Alhoewel?


inderdaad, het is niet te geloven dat dit de herfst is - je kan op terrasjes zitten, in korte mouwen... en dit vlak voor Allerheiligen.
Gisteren hadden we een feestje voor onze twintigste huwelijksverjaardag, met over de honderd genodigden - we hadden tapas en meze, dus alles zowat Mediterraan aangepakt... en met dat zonnige weer erbij, leek het net Griekenland of Spanje... En de meesten grepen eerder naar de frisse retsina dan naar de rode wijn...
Zweten eind oktober - best een unicum!
Hallo Jan!
Net terug thuis van een leuk dagje in de Vlaamse Rand rond Brussel, goed gewandeld in het Zoniënwoud, en nu terug van onze eigen "Groete mét" waar ik tot 21.30 gezellig in t-shirt heb zitten terrassen! Ongeloofelijk inderdaad! ;-)
Enne, Jan: gefeliciteerd met je huwelijksverjaardag ;-)

Hopelijk hebben de andere bloggers ook van de zeer welkome schijnbaar aanhoudende nazomer kunnen genieten?
Inderdaad, dit weekend had ik bezoek en het was echt ideaal om in zo'n nazomerweertje door onze mooie stad te wandelen. Uiteraard bezochten we de 'Lamotsite'en gelukkig vonden we daarna op de Vismarkt toch een vrij tafeltje op het terras van de Fanterlok. Ze hadden jammer genoeg wel géén 'Margriet' maar wel La Chouffe van 't vat en ik moet eerlijk bekennen dat het ook wel lekker was, het heeft me in ieder geval heel goed gesmaakt!
Inderdaad ongelooflijk, zondagavond hebben wij nog heerlijk gegeten op het terras van 'Het Anker' op de Grote Markt
gezellig nu de gebouwen en ons Magriet zo mooi verlicht zijn!