Nieuws 23/09/2005

met categorie:  
* Telenet op beurs

* Herfstbraderij op 23 en 24 september in Mechelen

* Telenet op beurs

Kabel- en telecomgroep Telenet uit Mechelen is vanaf 11 oktober beursgenoteerd op Euronext.

Verwacht wordt dat het aandeel tegen een prijs van 20 tot 25 euro naar de beurs zal gaan. De definitieve prijs wordt begin oktober bekendgemaakt. Zeker is dat er voor 300 miljoen euro nieuwe aandelen worden uitgegeven. (RTV)

* Herfstbraderij op 23 en 24 september in Mechelen

Vandaag en morgen vindt de "Herfstbraderij Centrum-3" plaats in volgende straten: IJzerenleen, Grootbrug, Guldenstraat, Korenmarkt, Onze-Lieve-Vrouwstraat, Vijfhoek, Graaf van Egmontstraat en Bruul.
Op vrijdag kan u kuieren tussen de kraampjes in de winkelstraten in het centrum van de stad van 10 tot 21 uur. Zaterdag van 9 tot 19 uur.
Als stad hebben we een pak aandelen van telenet. Maar ik vind dat we het geld van de Mechelaar niet moeten gebruiken om op de beurs te spelen. Verkopen die handel: in onze stad brengt het netto 2 miljoen euro op. Daar kan ik als schepen van openbare werken veel voet- en fietspaden aanleggen. Of hebben jullie een beter idee?
Meer info over de beursgang van Telenet vind je uiteraard op de site van Telenet en op die van de banken. De adresjes zijn
http://www.telenet.be/beurs... http://www.kbc.be/telenet
http://www.dexiainvestor.be...
http://www.fortisbank.be/be...
http://www.petercam.be/nl/p...
http://www.ing.be/
ik ga eerst een bakje kopen van telenet om arte terug te ontvangen.