Parkpop volume 2 en 3

met categorie:  
Het was even op de tanden bijten voor onze bloggers op Mechelen.Blogt daar het administratiepaneel de laatste dagen weigerde mee de werken. Dit probleem is bij deze van de baan geveegt, waardoor we weer vleitig aan de slag kunnen gaan!

Parkpop, voorbije donderdag... Verklaar me gek of geobsedeerd, ik ben speciaal 30km gereden om een aantal foto's van Parkpop te hebben. Net zoals bij m'n vorige verslag was ik pas tegen het einde aan terplaatse. Een massa volk - opvallend veel dertig, veertig plussers - was naar de kruidtuin afgezakt om Orquesta Con Clave te horen spelen. Het gezelschap kon de menigte zonder problemen in beweging houden met hun zuiderse salsa repertoire. Lang ben ik niet gebleven, ik vond het iets te rustig, ik was al blij dat ik foto's had :-)

Orquesta Con Clave

Een totaal ander genre werd gebracht door Zep Zupiler en de Ziboelateurs. Covers van de meest swingende platen uit de pop- en rockgeschiedenis klonken twee weken geleden door het Mechelse. En aangezien ik de groep speciaal had laten poseren voor mechelen blogt, kan ik het niet maken om jullie deze foto's te onthouden. Hoewel ik hier al veel kritiek heb gehoord over deze meute moet ik bekennen dat ik ze steengoed vond. Zeker voor herhaling vatbaar.

ZZZ

Meer foto's van de parkpop avonden zijn terug te vinden op:
http://www.kiwiweb.be/v2005b/gal.php?path=2005_parkpop/

En nu ben ik door naar Maanrock, zodat ook daar zondagmiddag een verslagje van online kan!
Knappe foto's Kiwi... Ik moet eerlijk bekennen dat ik vanwaar ik stond Zep Zipulermaar kleine figuurtjes waren, nu zie ik dus ook wie ik daar eigenlijk zo goed vond ;-))

amuseer je op Maanrock en ik kijk al uit naar je verslagje.
de zupilermannetjes waren echt wel heel goed. Een aanrader om nog eens te vragen als het van mij afhangt.
Wie gaat er naar parkpop met grote dorst?

Ik kan niet naar Parpop vandaag, maar heb nog wel drie bonnetjes voor de BBQ en 11 jetons voor bier/cola.

Wie moet ze hebben en drinkt en eet op met mijn complimenten?

Stuur me snel een mail en ik geef de eerste mailer mijn adres waar hij de geneugden kan komen ophalen.
GRATIS wel te verstaan!
Niemand? Of allemaal al vertrokken :(
Bon, ik wacht nog 5 minuten, dan gaan ze in een potteke en hoop ik dat ze volgend jaar dezelfde gebruiken ;p
Sorry, Chris.. Ik was in Brussel bij Dinosaur Jr. dus ook geen parkpop voor mij ...
Chris,

De jetons kan je volgend jaar nog gebruiken, vorig jaar waren het dezelfde.
Alleen heb ik altijd hetzelfde probleem ze terugvinden na 1 jaar...

Regards
Dries
Dries, klopt dat? Dat zou goed zijn.. Heb er ook nog 5 over.. beetje zonde van het geld anders he..

Had er niet aan gedacht dat het optreden van Dinosaur Jr. gisteren met Parkpop samenviel en dat het gisteren al de laatste Parkpop was.. dus nu zit ik hier met m'n jettons..
Dorie ja, 't is vrijdag. Nog erger, ik ben gisteren volledig vergeten om te gaan... Anders had ik ze met plezier komen ophalen :)

En een verslag moeten jullie dus ook niet verwachten, toch niet van mij alleszins.

Btw, voor diegene die geweest zijn, was het goed? Het zag er mij een overvol programma uit dus ik ben zeer benieuwd!