Maanrock dag 2/2

met categorie:  
Eindelijk, de lang verwachte foto's :-)

Het heeft me zowel letterlijk als figuurlijk bloed, zweet en tranen gekost om deze bij elkaar te krijgen. Door de massa volk was het haast onmogelijk om van het ene podium naar het andere te geraken. Wetende dat het soms voor pers enkel toegelaten is om tijdens de eerste drie nummers te fotograferen. Dit was bijvoorbeeld het geval bij Natalia.

Foto's van Clouseau bekomen is me een ware nachtmerrie geworden. Allereerst is het de kunst vooraan te geraken voor het derde nummer voorbij is. Toen ik eindelijk door de massa geraakt was werd ik vriendelijk de deur gewezen door security. Enkel pers van grote kranten was nog toegelaten... Laten we dat zeggen? Mechelen blogt niet belangrijk genoeg? Nee hoor! Prompt ben ik me door de massa beginnen bewegen, wat duidelijk niet in goede aarde viel bij de talloze fans die op leven en dood hun plekje verdedigden voor het podium. Na veel geduw, gestrompel en getrek ben ik bij drie vriendelijke dames terecht gekomen, die me vleitig lieten fotograferen, waarvoor dank! Ondanks het ontbreken van een gigantische zoomlens, heb ik mijn uiterste best gedaan om m'n camera zo stil mogelijk te houden en zo toch iets in beeld te krijgen.

Van 280 clouseau foto's heb ik 1 scherpe en een aantal "te doen"-foto's... Ja ik heb inderdaad nog veel te leren... maarja... beter dan niets denk ik dan maar...
18u05-19u10 Peter Evrard

Van ver hoorden we hem "zingen"... Naja, ik ben al enorm blij dat hij zijn eigen stijl behouden heeft en niet de popidool tour is opgetrokken...

Peter Evrard #1

Peter Evrard #2

Ja, de met stond vol!

Volle met #1

Echt hoor!

Volle met #2

18u30-20u00 Maxon Blewitt

Gezellige groep, afgebladerde gitaren en een vestje van "official balloonsguard"... wat kan een mens nog meer willen.

Maxon Blewitt #1

Maxon Blewitt #2

18u30-19u10 Cranck

Deze mannen waren echt in hun nopjes!

Cranck

En ze waren duidelijk niet de enige...

Jong publiek

Toch was niet iedereen gesteld op die goeie rockmuziek, pijn aan de oortjes.

Pijn aan de oortjes

19u35-20u50 The Magical Flying Thunderbirds

Hier hoef ik niet teveel woorden aan te verspillen... simpelweg SCHITTEREND!

MFT #1

MFT #2

Direct al vollen ambiance! 1, 2, 3 ambiance with me!

Ambiance

MFT #3

MFT #4

MFT #5

Met z'n allen een dansje, rondjes draaien....

Dansje #1

En vervolgens, allemaal bukken!

Dansje #2

MFT #6

20u30-22u00 The Seatsniffers

SeatSniffers #1

SeatSniffers #2

SeatSniffers #3

Maanrock, festival voor jong en.... oud!

Oud

21u25-22u10 Camden

Camden

21u20-22u20 Natalia

Natalia #1

Natalia #2

Natalia #3

Natalia #4

Natalia #5

22u50-00u05 Clouseau

Clouseau #1

Clouseau #2

Clouseau #3

Clouseau #4

Clouseau #5

En zoals ik bij deel 1 al gedaan had ga ik ook nu schaamteloos linken naar:
http://www.kiwiweb.be/v2005b/gal.php?path=2005_maanrock/

...waar je een uitgebreider gamma foto's kan terug vinden!
de foto's vallen goed mee. die van natalia van vanonder bv vinnek nen hele leuke.
de foto's zijn best ok! en t is graag gedaan!
Jups, toffe foto's!
Ik ben er niet in geslaagd mijn fototoestel mee te nemen naar Maanrock. In tegenstelling tot een eerder bericht van me zijn er dus geen foto's van mij te verwachten. :-(
Een mooie samenvatting over maanrock
met prachtige foto's