Park-Poppen

met categorie:  
Tien uur... Gehaast op weg naar Mechelen. Tja, dat komt ervan als je eerst nog moet wachten op de shoppende vriendinnen... vrouwen eh ;) Ons geluk was zeker nog niet op, NIKS plek om te parkeren. De park-poppende menigte was talrijk aanwezig op deze donderdagavond. Ondanks de niet al te beste weersvoorspellingen van ons Sabine bleken velen toch de moed gevonden te hebben om eens een kijkje te komen nemen in de Kruidtuin. Deze week was het de beurt aan Frituur Paula, 5 frivole telgen die op nonchalante wijze hun publiek wisten te bekoren met pop en rock klassiekers van de bovenste plank. De sfeer zat er al dik in, wat te merken was aan de uitbundige massa die het podium omringde. Wat een hoop volk, park-poppen is IN, zoveel is duidelijk! Trampolines, loeiende gitaaren, een roosharige co-zangeres, niet de minste moeite was gespaard gebleven om het entertainmentgehalte hoog te houden. Toegegeven, veel heb ik niet van de show gezien, maar dat ene uur heb ik me zeker geamuseerd.

Frituur Paula

Ik heb geen idee wie van jullie aanwezig was gisterenavond en wat jullie ervan vonden, maar wat mij betreft ga ik zeker nog eens een kijkje nemen als ze op Maanrock spelen. Geweldige avond, ik kijk al uit naar volgende week, alleen misschien een beetje vroeger vertrekken...
Hallo "Kiwi"!

Bedankt voor je verslagje!!!!!!

Ben helaas gisteren niet op ParkPop geraakt, maar inderdaad Frituur Paula zijn beregoed, heb ook al velen gehoord die wél geweest zijn en die supercontent waren! Ik denk dat ik idd. ook mijn tweede kans (dit jaar dan toch, heb ze al wel enkele malen eerder gezien) opnieuw waag op Maanrock, al zal je me dat weekend voorts vooral op de Dijlefeesten vinden...
Ik ben ook gaan zien naar parkpop, we hebben geluk gehad met het weer, want in de vooravond was het aan het regenen.
Ik ga zeker volgende week terug.

Groeten,
Bart
Inderdaad, deze week is het Zep zupiler & de ziboelateurs (http://www.zzzib.biz/) die de Kruidtuin onveilig zullen maken. Wederom Pop- en rockmuziek... Dus als het weer een beetje meezit, zal ik zeker weer van de partij zijn!
Zep Zupiler & De Ziboelateurs waren F_A_N_T_A_S_T_I_S_C_H !!

Tina Turner, Rober Palmer, Van Halen, Kiss, AC/DC, Abba, Steppenwolf, Laïs, Staus Quo,... ze passeerden allemaal de revue.. en die zangeres: wat een keel!!

Weerom een succesvolle Parkpopavond!

Waar het eerst qua opkomst maar magertjes leek, was het naar mate de avond vorderde weerom "vollen bak"!! Ambiance troef!!!

Het was weer volop genieten!!!

Wie zei er ook al weer dat er in Mechelen niets te beleven valt?
Sorry, maar Zep Zupiler was barslecht. De sfeer in het park daarentegen was daarentegen weer heel goed.

Zep Zupiler mogen ze voor mijn part ergens goe wegsteken. De zang is dat woord eigenlijk niet waardig. Blijken bovendien nog een pauze van een halfuur nodig te hebben. Prutsers met een grote P.
Eerlijk gezegd JC, maar ik ben het niet met je eens. Die versie van The Wall van Pink Floyd en Born to be wild mocht er zijn. Erg goeie gitarist trouwens.
Dus Prutsers zeker niet hoor!
Maar misschien is dit je genre niet.

Degustibus et coloribus nn diputandum ( of zoiets...)
JC.. jij hebt misschien een andere Zep Zupiler gehoord ;-))

Ik vond ze dus zeer goed, en sluit me trouwens ook aan bij Rudi. Die Born To Be Wild versie was idd. zeer goed... En de zang viel ook best mee hoor ;-)

Over een ding zijn we het gelukkig wél eens: de sfeer was heelg goed! Toch ook belangrijk he! ;-)
Als je maar weet - leve Parkpop
Ben toch niet de enige, hier vandaag op het werk nog enkele trouwe parkpoppers ontmoeten en zij zijn unaniem.

Zed Zupiler zijn een bende prutsers, de nummers werden niet gezongen maar geroepen. De heel lange pauze blijkt ook meerdere mensen tegen te steken.

Het genre is niet het probleem, ik vond de nummerkeuze trouwens zeer goed, alleen werden ze zeer slecht gebracht.

Volgende week beter en terug van de partij.
JC, niet akkoord! Maar goed... ieder zijn mening he ;-)

Volgende week ziet het er goed uit, maar kan ik er niet bij zijn, de week erna ben ik opnieuw op post voor de Salsa van ORQUESTA CON CLAVA
Hoe was Parkpop gisteren? Iemand geweest?
ik kon niet wegens vergadering in Aalst...
@ Markec: parkpop? ik ben er gisterenavond maar een uurtje geweest. Ligt het aan mij? of was ik niet voldoende in stemming? ik weet het niet - maar ik heb al betere edities meegemaakt deze zomer. Maar da's persoonlijk; misschien was het gewoon m'n 'ding' niet. Ieder z'n smaak dus. Er was wel wat volk, en ook het weer viel (weeral) mee (en da's toch wel geluk hebben in een zomer die op weer-gebied toch niet helemaal je dat is).
Geef mij maar een parkpopeditie met 'de lage landen': dat vond ik héél tof - en dat het vuur oversloeg naar de toeschouwers was toen wel te merken...
Maar wat is goede muziek of minder goede muziek? Da's heel individueel. Parkpop moet het toch ook vooral hebben van de 'ontmoeting', Mechelen ontmoet Mechelen in een mooi, aangenaam kader.
Muziek is natuurlijk geen bijzaak (dat zou al erg zijn), maar er tellen toch ook veel andere factoren mee...
Voor elk wat wils dus - en gisteren was het disco-repertoire duidelijk niet voor mij...
Maar volgend jaar ben ik weer van de partij; Volgende week ben ik op vakantie - ik mis dus de Salsa donderdag, maar ik zal de Sirtaki ondertussen dansen op Chios... (hm...)
Geniet er maar allemaal van, ik zal dat ook doen...
Leve parkpop!
Hallo Jan,

Bedankt voor het verslagje! En amuseer je in Griekenland, ook met je Sirtaki ;-)

Ik ga misschien wel naar het Salsagebeuren op Parkpop,maar of ik ook dansen zal....
Bedankt voor uw fijne reacties op Frituur Paula (ferme foto, mag ik die downloaden?). Maar we zijn wel met z'n zevenen. Ik vergeef het u als u belooft op Maanrock ons op de Ijzeren Leen nog eens te komen tellen. Van 19.15 tot 20.15. Als u er ook nog uithaalt wie de 3 broers zijn, wint u van mij "nen kapotten bic".
Uw koorknaap (oftewel de zanger) Jeroen.
Ik heb het proberen zoeken op Google, maar niet gevonden :-)
Laat me raden, de twee mannen achter de gitaar en de zanger?
Ferm gespeeld mannen, echt! Tot op Maanrock
En niet te vergeten, frituur Paula is bij mijn weten ook op de Vismarkt, de eerste woensdag van september, een organisatie van Het Ankertje aan de Dijle.
Ah, Rudi!!! Dat is fantastisch nieuws!!! Dat moet dan de 7de zijn zeker?

Jeroen Koorknaap aka FrituurZanger: ook op Maanrock kom ik naar jullie kijken, tenzij andere plannen dit dwarsbomen, maar er is dus ook die woensdag in september (is dat ook van Make A Fish?).
Jeroen, Dee en Bart, if memory serves me well :)
Joeri, u wint een kapotte bic!
Proficiat!
:-)

PS jeroen heeft de gekke neiging om, zodra de aandacht voor het Frituur (en meerbepaald zichzelve) dreigt te verslappen, zélf de nodige stappen te ondernemen om die aandacht weer op te eisen...
Zo smste hij me dat ik eens moest gaan kijken op mechelen.blogt, omdat daar téén en tander over ons gemeld werd...
:-)
Hilarische vent, de jerre
Dee is dan weer de meest charismatische van ons allen. Een bassist heeft altijd dat geheimzinnig aantrekkelijke met zich mee. Hij wou vroeger dan ook altijd de goeroe zijn als we weer eens met de broers Bagwanneke speelden.
Tussen haakskes, Joeri kende gij ons familie soms toevallig? Hebde gij soms ook vroeger Bagwanneke met ons gespeeld? Of was het Hara-Krisna-ke?
Trouwens als gij op Maanrock uzelven opvallend genoeg wil maken in het publiek, dan kan ik u uw prijs geven.
Bedenk maar iets samen met uw vrienden.
@Jeroen: ik denk dat ik jullie al ken van in de jaren stillekes. Maar was het via de school (?), de cafés (?), Weynishof, de Scouts (?) of de CM (?)
Maar ja natuurlijk! De Cornille! Toen ik uw foto zag staan bij al die andere bloggers zag ik het meteen! Dan heb je wel een beetje vals gespeeld voor die kapotte bic. Maar allé, als echte Mechelaar zal ik het door de vingers zien en u toch de kapotte bic geven.
Ferme site trouwens! Ik zal vanaf nu regelmatig mijn steentje bijdragen waar het kan.
hey , koorknaap jeroen , mijn vader is bij jullie de nieuwe gitaarist , ik ben heel blij voor elle , hij is echt kei goe !!!! maar ook voor mijn papa want gelle zij ook kei goe !! allé ik ben Tinne maar mij zult ge nog wel is zien :p bye bye