Viewmastersfestival

met categorie:  
Begin maart ben ik naar het filmfestival van Antwerpen geweest (De Kortste Nachten), waar studenten van het Rits hun kortfilms aan het grote publiek voorstelden.
Dit heeft me enorm aangestaan en ik was dan ook zeer blij te ontdekken dat soortgelijk initiatief op Mechelse bodem plaats zal vinden.
Op 29 juni zal het ‘Viewmastersfestival’ doorgaan te Utopolis.
Studenten van het Rits zullen hier hun werk voorstellen gaande van film tot TV, theater, muziek, fotografie, schrijven en mode.
Het concept is dat al deze onderdelen met elkaar in verband worden gebracht en er hierdoor een mooi geheel zal ontstaan.
Het festival zal doorgaan van 14.00 tot 24.00 en is volledig gratis!
Dit is zeker en vast een aanrader voor de mensen die graag willen weten hoe zo’n film juist gemaakt wordt, wat de nieuwste experimenten zijn op vlak van muziek en theater…
Allen daarheen!

oei, het viewmasterfestival is al een week geleden en nog steeds geen reacties..? nuja, ik ben er naartoe geweest en vond het een zeeer fijn initiatief alleen -> regen, regen en ook nog regen, daardoor bijna geen volk, spijtig vind ik da, schade aber ja..
Ik moest spijtig genoeg gaan werken, omdat er iemand ziek was geworden en heb er enorm veel spijt van.. Ik ben niet kunnen gaan naar het evenement waar ik iets over geschreven had.. :S Mijn broer echter is wel geweest en hij vond het uitermate interessant! Hopelijk zal het volgend jaar opnieuw plaatsvinden...