Pizza's voor de Vlaamse Reuma Liga

met categorie:  

(foto: Jan Smets - Ahmed Aghassaiy en Omar Aberkane)

Het is hartverwarmend om zien hoeveel mensen zich inzetten voor goede doelen tijdens de Warmste Week.  En al deze doelen zijn het waard om in de schijnwerpers te zetten.  Maar dat lukt me natuurlijk moeilijk.  Ik kan er alleen maar lukraak hier en daar eentje uitpikken.  En of je nu graag jou steentje wil bijdragen voor vzw Prinses Harte, voor een Palestijnse Circusschool of wat dan ook: het maakt weinig uit.  Kies wat jezelf nauw aan het hart ligt en besef dat één cadeautje onder de Kerstboom ook mag gaan naar al deze fantastische initiatieven. 

Zo is er ook de leuke actie van Ahmed Aghassaiy, Omar Aberkane en hun vrienden.  Samen willen ze zich inzetten voor de Vlaamse Reuma Liga die trouwens ontstaan is in Mechelen in 1992...

 

Ahmed:

 

Onze actie gaat inderdaad naar de Vlaamse Reuma Liga, die in dat jaar ontstaan is in de Bleekstraat.  Samen met mijn vriend Omar hebben we de koppen bij mekaar gestokken.  Omar baat in de Nekkerspoelstraat de pizzazaak 'Kingslize Pizza' uit.   We verkopen bons aan 10 Euro het stuk.  Dertig procent van deze actie gaat naar de Liga.  Ze zullen 2 maanden geldig zijn.  Misschien wel een leuk ideetje voor jezelf?  ...of om cadeau te doen?  Voor aankoop van meerdere bons voorzien we een factuur of onkostennota...

 

 

Omar:

 

Zelf heb ik mijn zaak die dit jaar 10 jaar bestaat, kunnen opbouwen door hard werken.  Ik heb gelukkig kansen gekregen, maar je moet ze ook willen grijpen.  Mijn afkomst ben ik echter nooit vergeten.  Zo wil ik ook wat terug doen voor de maatschappij!

 

Prachtinitiatief dat onze aandacht verdient!

 

Meer info over deze actie kan je terugvinden op StuBru - De Warmste Week.