Mechelse Monopoly: vroeg Sinterklaascadeau voor de Maneblussers!

met categorie:  

  (foto's: Jan Smets)

We hebben er al lang naar uitgekeken: spelfanaten en rasechte Maneblussers.  Maar nu is het eindelijk zover: de Mechelse editie van Monopoly - misschien wel het populairste en bekendste bordspel - ligt vanaf morgen in de winkel.  Prima dus als vroeg Sinterklaascadeau of om onder de Kerstboom te leggen...  Tenminste als je al zo lang kan wachten om het met jouw huisgenoten of vrienden te spelen.  Er kon eerder al ingetekend worden voor een exemplaar, en dit werd een gigantisch suuces.  De oplage van 2000 stuks werd daarom gewoonweg verdubbeld!

 

 

Het gezelschapsspel kan afgehaald worden bij UIt in Mechelen als je dit eerder via deze weg bestelde.  Het is immers UIT in Mechelen dat meewerkte aan de realisatie van deze editie.  Op de autoloze zondag - 'UIT zonder Uitlaat' werden niet minder dan 800 inschrijvingen genoteerd.   Ook bij De Spelfanaat mocht men ongeveer hetzelfde aantal opzij leggen.

De Monopoly is in  de Mechelse boekhandel verkrijgbaar, maar ook in een aantal winkels en supermarkten.  Wie wil kan het ook nog online bestellen.

www.monopolymechelen.be

http://www.monopolymechelen.be

De prijs van het spel bedraagt 50 Euro.

Nu al belooft  het een gegeerd verzamelobject te worden!

 

(Navraag bij de Mechelaar leerde dat brouwerij Het Anker zéker zijn plaats verdiende op het bord!)

 

En om in de sfeer van het aanstormende Sinte-Mettegebeuren te blijven: