Johan Timmermans stapt op als voorzitter Malinwa

met categorie:  

(foto: Jan Smets)

KV-Mechelen is niet uit de actualiteit te branden.  Enerzijds doet ze het dit seizoen meer dan behoorlijk op de groene mat, maar aan de andere kant hangt er dreigend een zwaard van Damocles boven de club.  En in die sfeer heeft Johan Timmermans die al voorzitter is sinds 2003 toen de club op wonderbaarlijke manier werd gered, besloten om een stap opzij te zetten.  Geheel vrijwillig legde hij zijn mandaat als voorzitter van raad van bestuur van KV-mechelen neer.  Een gesprek dat hij had bij de politie, en het feit dat dit wel zou kunnen zorgen voor onrust en gebrek aan sereniteit, deed hem tot deze beslissing komen...

 

Voor mij primeert altijd het belang van KV-Mechelen, haar spelers  haar fans.  Ik heb dit mandaat altijd met veel fierheid en egagement uitgeoefend en ben ervan overtuigd dat mijn opvolger met dezelfde energie en toewijding de raad van bestuur zal voorzitten.  De toekomst van KV moet onze absolute prioriteit zijn en blijven.  Ik zal dan ook de club die ik al meer dan 50 jaar een zeer warm hart toedraag, blijven steunen!

 

De club heeft het verzoek tot ontslag van Johan Timmermans aanvaard, en respecteert zijn beslissing om in deze moeilijke tijden het belang van Malinwa te laten primeren.  Timmermans wordt bedankt voor zijn grote inzet in die voorbije 15 jaar.  Ook benadrukt de club dat de sportieve ambitie ongewijzigd blijft en dat men morgen met een mooie overwinning de eerste periodetitel kan binnenhalen...

Johan Timmermans die geboren werd in 1957 is advocaat en was ook een tijdlang actief in de Mechelse politiek. 

Hij werd onlangs verhoord door de politie in verband met het als een etterbuil losgebarste voetbalschandaal.  Toch werd hij niet in verdenking gesteld.

 

 

 

 

fragmenten van 15 jaar voorzittersschap...