Zelfs zonder vuurwerk knalde het!

met categorie:  

   

(foto's: Jan Smets)

Zélfs al ging er niet één pijl in de lucht omdat het tradionele vuurwerk net zoals op de Vlaamse Feestdag op 11 juli werd afgelast: het werd een knaller van een feestje op onze zomerse Grote Markt. Onder het alziende oog van een jeugdige Boudewijn en een nooit geziene hippe Fabiola werd het een 'nationale feestavond' om in te lijsten.  Het programma kleurde helemaal Belgisch met een wervelend muzikaal menu gebracht door Belpop Bonanza.  Op het podium gaven niet minder dan Liliane Saint-Pierre, Jan De Smet van de Nieuwe Snaar, Frederik Sioen, André Brasseur, Jacko Bond, Marc Vosté van Belgian Asociality, soulduo Jess&James, Marcel Vanthilt én talent van Mechelse bodem, Jan-Wouter Van Gestel, het beste van zichzelf.  Het programma werd keurig samengesteld door Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (Jimmy Dewit)...  Dit is het album van de memorabele avond: