Zondag 'Mechelen boven' in Standaard Boekhandel!

met categorie:  

De Boekenbeurs komt er weer aan!  Het seizoen waar het hoogst verleidelijk is om je thuis knus met een boek in de zetel neer te vleien is weer aangebroken.  Dit weekend zet Standaard Boekhandel aan de IJzerenleen de deur wijd open voor haar Openboekdagen.  Het programma ziet er erg veelbelovend en uitgebreid uit.  Je moet beslist maar eens een kijkje nemen:

https://www.standaardboekhandel.be/t/openboekdagen

Je gading ga je zeker vinden.  Ook zondag is het meer dan de moeite om langs te lopen in de winkel.  Inderdaad - uitzonderlijk is deze boekhandel geopend.

Enne: de focus ligt die dag in de namiddag op Mechelen!  Tot dan wellicht?

 

De laatste jaren verschenen er heel wat boeken van Mechelse auteurs.  Geschiedenis, spanning, literatuur...

(trouwens morgen, zaterdag, signeert misdaadauteur Sterre Carron haar nieuwste boek: 'Puta'...En dit tussen 14 uur en 15 uur).

 

                                         (Sterre Carron) 

 

Zondag is het dan hélemaal Mechelen boven!

Tussen 14 uur en 15 uur kan je in de boekhandel terecht om kennis te maken met Anne Daniël, een Mechelse juriste die debuteert met 'De Manipulator'.

 

                      

 

Tussen 14 uur en 16 uur signeren Willye Bogaerts en zijn zoon Steven 'Stille Mannen' - een vervolg op een literaire parel van bijna 80 jaar: de intrigerende sequel van de beroemde roman van de Mechelse auteur Albert van Hoogenbemt.  Pas enkele weken geleden werd deze roman voorgesteld in ons stadhuis.

 

  (Willy Bogaerts)

 

Met 'Ferdinand' schreef Rita Goyens een ongewone historische roman die zich afspeelt in het Mechelen van 1515...én 500 jaar later.  Ook dit is een debuut.  Rita die méér dan geboeid is door deze stad, liet zich door Mechelen inspireren voor deze magisch-realistische roman.  Tussen 14 uur en 15 uur signeert ze dit boek voor jou!

 

                                     

                                      (Rita Goyens)

 

Herwig De Lannoy zal zondagnamiddag zijn boek 'Stad in omwenteling' over  Mechelen in de 19de eeuw voorstellen.  Dit boek zal verschijnen in de tweede week van november.

En verder zullen ook Marcel Kocken, Lode Melis, Johan De Cock en ikzelf aanwezig zijn om te vertellen over de boeken die we uitgaven.  Welkom!

 

(Lode Melis)

             (Herwig De Lannoy)

(Johan De Cock) 

 

(Marcel Kocken en ikzelf...)

 

(foto's: Jan Smets)