Op de koppen lopen tijdens Warmste Weekend

 

(foto's: Jan Smets)

Of je de sfeer nu zocht in de circustent bij de Ronaldo's, op het binnenplein van het Anker aan de Levende Kerststal, in de Mirage Feesttent op de koer van het stadhuis, of op de Vismarkt, Van Beethovenstraat en Haverwerf, of elders in de binnenstad: overal was het op de koppen lopen!  Geholpen door het uitzonderlijke weer, was het ook letterlijk een 'warm weekend'.  De vernieuwde formule van de Kerstmarkt sloeg duidelijk aan bij het overgrote deel van de Mechelaars.  Zélf heb ik er uiteraard ook van genoten.  Aan het kraampje van Mechelen Solidair passeerden massa's gulle Mechelaars, en ook onze collega's van andere 'goede doelen' waren uiterst tevreden.  De optredens op de Haverwerf van tal van Mechelse artiesten en verrassende gast Bart Peeters, werden gesmaakt...  Wandelclub Opsinjoor wandelde met zo'n drieduizend stappers door Mechelen 'in den doenker', en de winkelstraten zagen zwart van het volk. In Lamot was het eveneens een komen en gaan.  Van Korenmarkt tot Bruul bruiste het in Mechelen.  Een collage van een schitterend Mechels weekend...  Het is een selectie van al wat er te zien en te beleven was...  Er was natuurlijk  véél meer te beleven in onze stad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En Telenet doet ook een duit in 't zakje want, omwille van de Kerstjumping in de Nekkerhal, kan er gratis geparkeerd worden op hun terreinen :

MadeInMechelen : Telenet laat shoppers gratis parkeren

Hier nog eens de Kerstmarkt in Mechelen op 17-18-19 december 2010 met sneeuw-sneeuw-sneeuw !

:-)

en het was zoe doenker in den doenker da'k zonderr soep terug naar huis gereden ben.

vond jullie niet in die massa mensen

Vismarkt / Haverwerf / Van Beethovenstraat is een topper.  Zeker nu met dit droge en warme weer.

En met een tweejaarlijkse wissel Circus Ronaldo / Spiegeltent op de Grote Markt is het helemaal mooi.

Misschien kan de Korenmarkt er ook nog bij.

:-)

wanneer gaat die vent hierboven eens volwassen worden?

@Roger: heeft te maken met de opwarming!