Proficiat Hanne!

met categorie:  

(foto's: Jan Smets)

Uiteraard zijn er belangrijker en gewichtiger dingen in de wereld...  Natuurlijk.  Maar even toch - héél even toch, wil ik met kinderlijk enthousiasme juichen met de overwinning van 'ons' Hanne.  Hanne Verbruggen maakte het waar.  Samen met Klaasje en Marthe zal zij de nieuwe K3 vormen.  Nooit had ik gedacht dat ik ooit met spanning zou kijken naar een programma als dit.  Maar ik ging overstag.  Uit sympathie voor 'het-meisje-van-de-buren'.  Hanne, zonder enige podiumervaring maakte het waar.  De vrolijke leidster bij scouts Thila Coloma, begonnen in het zangkoor 'de Colommetjes' van Stef Van Malderen van de basisschool Sint-Jozef-Coloma... won de harten.  Steeds bleef ze zichzelf zonder sterallures.  Hanne: blijf gewoon wie je bentf.  Zo ben je op je best!  Proficiat.  Ik ben ook wel heel blij dat Mechelenblogt  één van de allereerste interviews met jou had....

www.mechelenblogt.be/2015/09/zelfs-zonder-podiumervaring-weet-hanne-iede...

Hanne van de Mechelse Hanswijkenhoek: we zijn trots op jou!

 

Zijn er belangrijker en gewichtiger dingen in de wereld dan de zoektocht naar een nieuwe K3!  Ongetwijfeld.

Maar laat ons even de ernst en het cynisme varen.  De wereld is al zwaarwichtig genoeg. 

 

 

 

 

 

 

Ik ben genoeg chauvinist om tevreden te zijn dat er een mechelse groeiende ster lid kan zijn van de nieuwe K3. Het is natuurlijk aan Hanne om dit waar te maken maar per definitie steun ik iedere kandidate uit mijn stad.

@ MC Calvo : Graag de nieuwe K3 op Maanrock 2016 !

Please.

;-)

K3 in Mechelen - Juni 2012 - Foto Gimycko