Professor Zonnebloem

Wij, hier in Mechelen, kennen hem als ons Markske (Uytterhoeven).  Niet alleen van de VRT uit de Jaren Stillekens ( Sportweekend - Huis van Wantrouwen - Alles kan beter ), maar ook van de reddingsactie die hij, jaren geleden, op poten zette om de Malinois van de ondergang te redden.

En nu is ons Markske terug opgedoken in Mechelen.  Nee, niet om Zuid-Frankrijk aan te prijzen of zo maar om opnieuw een efforreke te doen voor de KV.  Hier zijn idee :

 

“...jij kan geld investeren in de bouw van het stadion.  Vanaf 1.000 euro.  Zeven jaar lang krijg je op dat bedrag elk jaar 4,25 procent bruto intresten.  De intresten financieren we dan uit de inkomsten van ons vernieuwde stadion...”

HLN - Fans KV Mechelen kunnen investeren én geld verdienen aan nieuw stadion

Leuk idee.  Misschien een beetje bizar.  De rente is meer dan bij uw bank !

Maar wat vinden de bloggers ervan ?

BTW :

De titel verwijst naar de naam die onze Mark kreeg van ene Tom Waes, die wat gepikeerd was omdat hij Tommeke had opgeroepen om iets voor den Antwaarp te doen.

Gaf Professor Zonnebloem een prospectus uit waarin de risico's van de belegging correct en duidelijk gestipuleerd worden?

Geen idee.

Maar een financieel efforreke zal wel beloond worden, peins ik.  Misschien komt uw naam dan in hun Gulden of Gouden Boek of Website of komt die - gebeiteld in steen - ergens nabij den in-of uitgang.

:-)

4,25% intrest lijkt aanlokkelijk, maar zoals het al dikwijls is gebeurd wanneer men hoge intresten voorspiegelt, is de inlegger achteraf meestal gejost.

4,25 is wel bruto.  Eens kijken hoeveel er netto van overblijft.

BTW :

Het zou schoon zijn als Tommeke Waes lukt in zijn opzet.  Dan kunnen de Kakkers de Pontonwachters nog eens in hun hemd zetten met 5-0, of zoiets, en 3 punten pakken voor de Malinois.

;-)

Ik kan mij vergissen maar ik denk dat ze allemaal in hetzelfde beddeke ziek zijn. Verder willen springen dan hunne stok lang is. Den Beirschot, den Aantweirp, den Beirchum, de Lyra, de Lierse, de Racing en , en , en . Waarom de Malinois niet ? Goei vraag.

Het klinkt in eerste instantie aanlokkelijk Maar ik ben ook beducht voor de kater nadien

Als de knuppel uit de zak komt bedoeld ge zeker Marc VC ?

We smijten er nog eens een Long-Filmpje tegen aan uit de Oude Doos.

Iz leuk.

YT : KV Mechelen '88 - Volksclub wint Europacup (59:35)

Meer informatie over de obligatielening in de Streekkrant - pag 19 tot 22

Komt het door de oproep van Professor Zonnebloem of komt het door Mechelen Blogt ?

Maar die obligatielening loopt blijkbaar als een trein !

HLN - KV verkoopt lening als zoete broodjes

:-)

Manmanman.  Het gaat hard (goed) voor de Malinois !

3,2 miljoen al opgehaald van de gevraagde 3,5 miljoen.

:-)

Artikel

Niet voor de goede huisvader maar tot een gering bedrag (toch minimum 1.000 euro) redelijk voor de trouwe supporter die geen schrik heeft de centjes kwijt te raken. "Wie echter als supporter 100 % zekerheid wil om iets terug in de plaats te krijgen kan zijn club financieel beter steunen met een aankoop in de fanshop." (Test Aankoop invest van deze week.) De obligaties worden niet op een markt genoteerd, zodat men ze tot de einddatum moeilijk of niet te gelde zal kunnen maken.

Als morgen de Malinois nen Tomorrowland-Mechelen zou houden op zijn grasmat, dan zijn ze er helemaal.

Geen idee echter hoeveel volk Tomorrowland-Boom kan huisvesten en nog minder hoeveel boenke-boenke-lovers het Mechelse AFAS-stadion achter de kazerne Telenet zou kunnen herbergen.

:-)

Den Ban Ki-Moon heeft 'n voorbestemde naam. Maneblussers, toonbeelden van "waardigheid, respect, diversiteit en solidariteit."? Tomorrow, maybe.

Breaking News : KV Mechelen sluit af !

Totaal binnengehaald : 4.000 K

Astemblieft !

:-)

Spiekmedeulle voor Professor Zonnebloem en

de Kakkers zijn dôôdelijk... gien Bedeurven Danskes !

Nu de Malinois ( en den Telenet ) hun geld binnenhebben voor een nieuw stadion, wordt het hoog tijd voor bijv. Willemen, CG Power Systems (aka Pauwels Trafo) en Dupont om iets te doen voor de Racing, nietwaar ?

GVA - Supporters Racing zwaar ontgoocheld: “De ploeg is verkocht”

Op één been kunt ge niet staan.  't Stad heeft 2 voetbalploegen nodig !

BTW :

Luc Vis, Kazen Schockaert, café Den Akker, brouwerij Het Anker en Sigaren Windels mogen mee in het bad getrokken worden, zeunne.

:-)

CG Power Systems - Foto Gimycko

Hoe, de ploeg is verkocht ? Nee, den inboedel is verkocht beste Gim.