Mechelse Melomanen welkom op 15de verjaardag platenbeurs op 15 februari 2015

Morgen, zondag 15 februari 2015, is het weer zover. De Minderbroederskapel van Cultuurcentrum Mechelen is dan opnieuw hét Mekka voor Mechelse Melomanen, zeker als het completisten betreft. Voor de vijftiende keer al vindt de Internationale Platen- CD- en DVD-beurs plaats.

Tussen 10 en 17 uur kun je snuisteren tussen tal van memorabilia, boeken, hoezen, dvd's en natuurlijk lp's, maxisingles, singles en cd's!Jazzcat, punker of metalhead, progrocker of eerder voor het levenslied gewonnen
,... je vindt vast je gading op deze gerenomeerde beurs. Ook nu komen alle muziekstijlen aan bod. De standhouders, veelal particuliere verkopers, komen uit Nederland, Frankrijk, Duitsland en uit eigen land.

Zowel rabiate verzamelaars, completisten als koopjesjagers komen aan hun trekken. Ook dit jaar ligt de toegangsprijs belachelijk laag: € 3!

De beurs opent de deuren om 10 uur en sluit om 17 uur. Dus tot morgen in Cultuurcentrum Mechelen, Minderbroedersgang 5 in Mechelen?