Reacties terug toegestaan

met categorie:  

Beste lezer,

U merkte misschien dat het de afgelopen weken op Mechelen Blogt stiller was dan anders.
Het was tijdelijk niet meer mogelijk om reacties te plaatsen.

Vanaf vandaag is dat terug mogelijk, al hebben we wel een paar wijzigingen doorgevoerd.

Om een en ander relevanter, interessanter, maar ook beter beheersbaar te houden, reageren we vanaf nu enkel met accounts waarvan de echte naam bekend is -- dus niet langer anoniem.

Als je de volgende stappen volgt kan je terug naar hartelust reageren:

  • Log in op Mechelen Blogt zoals je gewend bent
  • Ga naar de 'Mijn account' pagina (of klik hier)
  • Klik op 'Bewerken' en vervolgens op 'Identiteit'
  • Vul je voornaam en achternaam in
  • Klik op 'Opslaan'
  • Geef ons een dagje de tijd om de nodige permissies te activeren

Let wel: de discussies op individuele artikels kunnen vanaf nu door de schrijver van het artikel gesloten worden wanneer nodig.

Laat ons besluiten met een oproep om de reacties relevant en positief te houden.
Veel lees- en schrijfplezier!

Yes, we can!!

heb ik iets verkeerd gedaan? ik reageer onder mijn "nickname", klopt dat?

Malenie, je hebt niks verkeerd gedaan hoor.

Maar we kunnen nu ook je echte naam zien als we op je gebruikersnaam klikken...

Ha ja, nu zie ik het. Als ik op de naam klik verschijnen naam en voornaam.  En wat als iemand een fictieve naam en voornaam invult?

- -

 

Anoniem reageren kan dus niet meer.

Ik dacht: ik ga meteen "all the way" ... en zo werd "MarkecMark Van Mullem ;-)

Een beetje jammer. Ik had zo'n leuk artikel in gedachten voor het volgend nummer van de Mechelse kerjeuze met veel citaten, me door verscheidene bronnen toegespeeld, uit de mails van de "gelauwerde min of meer menselijke" die (zijn privacy was zogenaamd geschonden) met de vreselijkste juridische gevolgen dreigde en de oorzaak was van de storing.  Het interessantste deel van dit blog (buiten de Smetsiaanse artikels natuurlijk) zijn nou eenmaal de reacties die zoveel extra-informatie leveren en het zou inderdaad jammer geweest zijn en de feitelijke dood van dit blog als die niet langer meer gewenst waren. Ik had wel graag het gezicht van een procureur of een van zijn substituten gezien en hun afgronddiepe zucht gehoord bij een effectieve klacht. Vergeleken bij de fora van kranten (HLN) of KV Mechelen is dit een bijzonder beschaafde plaats waar nauwelijks een onvertogen woord valt. Maar ja, de goden moeten hun getal hebben. Doet me denken aan de vele keren dat mensen met een proces dreigden als ik iets op televisie vertelde dat hen niet zinde. In de praktijk kwam daar nooit iets van in huis omdat ze waarschijnlijk een advocaat raadpleegden die hen uit hun illusies hielp.  De strafste was de voorzitter van een Callas-vereniging die een klacht indiende bij het gerecht (en iedere partijvoorzitter, minister en zelfs de koning aanschreef voor steun; hij kreeg zelfs nog antwoord van sommigen) omdat ik zijn overleden vrouw (zo dacht hij toch aan Callas) een canaille had genoemd.