Paljas brengt succesproductie ‘Afscheid’ bij Theater De Peoene

De ‘Ronde van Vlaanderen’-voorstellingen lopen als een trein bij Theater De Peoene. Binnenkort kunnen de ‘eigen’ acteurs even verpozen en ontvangt De Peoene de gastvoorstellingAfscheid’ van Paljas Producties. Acteur-dichter Gerd De Ley (De Ronde, Kinderen van de Wind, …) en Raymond de Bruyne (Zone Stad, Aspe, ..) vertolken Roger en Fernand die bij een toevallige ontmoeting opvallend veel gemeen blijken te hebben…

Met 'Afscheid' vertelt auteur Eddy Van Ginckel het verhaal van Roger en Fernand die elkaar toevallig ontmoeten wanneer ze op eenzelfde bank belanden. Ondanks hun verschillende achtergrond hebben ze meer gemeen dan ze hadden kunnen vermoeden. Ouder worden gaat onvermijdelijk gepaard met afscheid nemen. Je neemt afscheid van je jeugd, omgeving, vrienden,geliefden,... Vaak betekent afscheid ook een nieuwe start. Zo-ook vergaat het Roger en Fernand.

Afscheid belooft behalve een komisch stuk ook pakkend, meeslepend maar vooral zeer herkenbaar te zijn.

Theater Paljas toert al voor het tweede seizoen op rij met ‘Afscheid’. Bij De Peoene zijn ze te gast op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 januari 2014. Vrijdag en zaterdag om 20.15 uur, op zondag gaat het om een matinee-voorstelling om 15 uur. Toegangsprijs bedraagt € 12, na reservatie over te maken op rekening 230-0716820-10.


tekst: © Markec
beeldmateriaal: © Paljas Producties