Basisschakel De Keeting toont broodnodige werking op opendeurdag

Anno 2013 leven er alsmaar meer mensen in armoede. Ook in Mechelen. Bij ‘De Keeting’ kunnen deze mensen terecht voor wat warmte en een luisterend oor. Maar De Keeting doet meer om armoede te bestrijden en fungeert als basisschakel om mensen door te verwijzen naar de juiste instanties. Hoé de vereniging tewerk gaat, kom je aan de weet op de opendeurdag van zaterdag 4 mei. Je kunt er kennismaken met de vereniging en de vrijwilligerswerking.

De werking van ‘De Keeting’ bestaat uit drie luiken: ontmoeting, vorming en themawerk. In de ontmoetingsruimte wil De Keeting mensen in armoede samenbrengen. Zij kunnen er terecht voor een kop koffie, een babbel, de krant, een activiteit,...

Vrijwilligers gezocht
Eigenlijk is de ontmoetingsruimte het hart, waar alles rond en in gebeurt. De vereniging is op zoek naar vrijwilligers om deze ruimte open te houden. De Keeting zoekt ook nog een klusjesman en mensen die de kledinghoek willen helpen open houden. Geïnteresseerden kunnen zich melden via info@dekeeting.be of telefonisch via 015 27 09 25 (vragen naar Lies).

Je vindt De Keeting in de Kroonstraat 64-66, Mechelen. Op de opendeurdag kun je er terecht van 9 tot 15 uur.

Openingsuren door de week: maandag en donderdag van 10 tot 13.30, woensdag van 13.30 tot 16 uur.