Luc Vis doet het met lotte op TV...

met categorie:  

   

(foto's: Jan Smets)

Deze morgen viel er leuk-nieuws-in-de-marge te rapen op de zaterdagmarkt.  Een paar uur lang was een VRT-ploeg aan de slag in en rond één van de populairste kramen...: dat van 'Luc Vis'.  Er werd een belangrijk item ingeblikt voor het overbekende TV-één- programma van Jeroen Meus: 'Dagelijkse kost'.  Elke zondagavond wordt er buiten diens keuken getreden, en brengt het een rubriek van een Belgisch product.  De eerste zondag van april zal Luc de hoofdrol spelen, en de vis met de frisse 'meisjesnaam' lotte mag aan zijn zijde de ster van de film zijn...

 

Bij zijn opnamen komt héél wat kijken.  Het duurde dan ook wel een hele poos voor de cameraploeg alles op film staan had.  Luc had het er maar wat druk mee.  Cameraman, redactrice, en geluidsman Pascal (die duidelijk herkend werd door vele passanten: "(Da's die van Tomtesteron!") wrongen zich in het kraam om plaatjes te maken en het marktgebeuren te registreren.

 

 

Op mijn beurt registreerde ik het hele gedoe, terwijl mijn lieftallige echtgenote Annemie gepromoveerd werd tot figurante om zich te storten op wat lekkers uit de zee....  (er zijn vervelender rolletjes te spelen...) Op de achtergrond zagen Margriet en Luc Perdieus dat het goed was...

 

 

Onze gezellige zaterdagmarkt in een druk bekeken TV-programma: da's alleen maar fijn te noemen...

 

  

(het wellustige vergrijpen aan delicatessen....)

("en wannier weurd da oatgzonde menier?")

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier de Pascal (Braeckman) op zijn best.

Mooie foto's Jan,

en tof dat Annemie ook een rol kreeg in het programma en wanneer je vis en zeevruchten lust, vermoed ik dat het een aangename rol was!

 

Als trouwe fan van Jeroen Meeus ga ik zéker kijken wanneer de Mechelse markt in beeld komt !