olifantastisch

met categorie:  

                           

  

                            

In véél Mechelse klasjes is de nieuwste Mechelaar, Kai-Mook gespreksonderwerp nummer één, deze laatste dagen van het schooljaar.  Mechelenblogt kreeg heel toffe tekeningen doorgestuurd van de kinderen van de derde kleuterklas van de basisschool Ursulinen.  Een leuk tussendoortje: prachtige kunstwerkjes zoals alléén de allerjongsten ze kunnen maken: spontaan, creatief, maar bovenal ontroerend ontwapenend...

 

Ik laat jullie graag meegenieten van hoe deze jonge kunstenaars de Muizense olifant 'zien'...

 

Puur genieten.  Ik kijk dan ook bijzonder graag naar kindertekeningen.  Ze vertellen zovéél... 

 

                            

 

En binnenkort kunnen we haar dan eindelijk 'in 't écht' gaan bekijken in zijn nieuwe biotoop...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer was ook alweer die babyshower olifantenshower ?

Foto Gimycko

De Banier - Kai-Mook gaat verhuizen

Super leuke tekeningen! Dank je, juf Nele!

Alle kindjes, juffen, meesters, mama's en papa's zijn ook welkom op de olifantenborrel 1 juli tussen 16u en 18u op de Veemarkt. Er zijn nog andere leuke tekeningen te bewonderen! Info op www.uitinmechelen.be/olifantenborrel