daar wordt een film gedraaid...

met categorie:  

(foto's: Jan Smets)

Ik denk niet dat ik zo dadelijk tot de beoogde doelgroep behoor die de film vanaf 12 december op het witte doek zal gaan bekijken.  Mijn dochters zijn twintigers, en hebben ondertussen andere helden.  En die eventuele kleinkinderen heb ik niet.  Dus denk ik dat de film 'Bengeltjes' aan mij voorbij zal gaan...

 

Maar het is wel leuk om weten dat onze stad mag figureren in de nieuwste prent van de nog steeds waanzinnige K3-meiden.  Ik hoef die populariteit niet te begrijpen.  Ik kan het alleen maar vaststellen.

 

Acht draaidagen waren gepland in onze stad, en die zijn volop aan de gang.  Eergisteren werd er gedraaid op de IJzerenleen, nabij het Schepenhuis, en gisteren was de filmploeg aan de slag op de (zonnige!) Grote Markt.

 

Buiten het gekende drietal was ook oud-Muizenaar Sam Gooris te herkennen, die ondanks zijn 'vermomming' als 'Karen-fan' zijn eigenste ik niet kon wegmoffelen.

En nu maar benieuwd hoe onze stad in beeld zal komen.  (zou ik dan toch stiekem de bioscoopzaal moeten insluipen?   ;-)

  

 

 

 

Hier een voorsmaakje van de kid-napping-scene.  En hier het verhaal van de film.

Waw ! Gimycko jij zat mee op de set zeker ? Mijn kleindochter van 3 was in elk geval starstrucked toen ze haar idolen in levende lijf zag !

@ Chrisje : Een toevallige ontmoeting, eigenlijk.

Maar als je door de binnenstad zwerft en opeens botst op een roze autootje met drie, op het dak vastgebonden, kleine meisjes, dan maak je daar feauteautjes van.

Een meer uniek beeld dan dit zal ik in Mechelen vermoedelijk, in de volgende jaren en eeuwen, niet meer kunnen vastleggen op de gevoelige plaat.

:-)

 LOL 

 

Blijft de vraag waar, in december, de première zal plaatsvinden.  

Hopelijk in Mechelen en niet in dat "gehucht aont scheld".

Alleen hebben we geen serieus plein meer in de binnenstad om al die BV's en VIP's (de Pfaffs, de Planckaerts en de Lesley-Ann Poppes) te ontvangen.

Het voormalige "Euroshoppingsplein" is ondertussen stillekensaan volgebouwd en de oude vleeshal (en notarishuis) staat er nog altijd lamentabel bij.

Foto Gimycko - "Euroshoppingsplein"

Hoera !  

De volledige K3-film, waarvan delen werden opgenomen in Mechelen, is te zien op Joetjoep !

Klik hier.