Speeldag werd een reuze-succes!

met categorie:  

     

(foto's: Jan Smets)

De kinderspeeldag is een gigantisch succes geworden.  Deze stad maakte zijn reputatie als kinderstad bij uitstek helemaal waar.  Niet in het minst geholpen door een stralend zomerweer was het op de (kinder)koppen lopen.  Stralende gezichtjes..., veel enthousiasme.  In de zes thema-speeldorpen was het overal volle pret voor de zowat 30 000 beozkers (of veel meer).  Voor het eerst organiseerde de stad deze speeldag helemaal zelf.  Het vertrouwde concept werd nog creatiever ingevuld. Méér lokale organisaties en verenigingen deden hun duit in het zakje om van deze dag de sympathiekste van het hele jaar te maken...

 

  

     

  

     

  

   

  

                                            

 

 

 

 

 

 

Ik heb nog nooit zoveel blije gezichtjes gezien. Het was een perfekte dag in alle opzichten.

eerlijk, ik vond het opzet dit jaar beter dan de vorige jaren er was heel wat verschillende animatie voor de kinderen, ze hebben zich echt geamuseerd. Een paar springkastelen extra hadden er nog bij gekund om aanschuiven te vermijden. Nochtans net door het vermijden van het aanschuiven hebben de kinderen nog wat extra leuke dingen ontdekt, ze waren anders misschien blijven steken in het springkasteel.

Ik sluit me aan bij Lieven. De rondlopende fantasiefiguren bv waren een schot in de roos. Te zien aan de vele verwonderde, blije soms ook bange kindergezichtjes. Of de verrassing wanneer de elfenjuffrouw elfenstof in de kinderen hun gezicht blies. Ondanks het vele volk had ik ook de indruk dat er meer ruimte was (behalve op sommige plaatsen maar dat is onvermijdbaar denk ik.)