In de reeks "Gouden Bruiloften": Marcel Kocken en Marlies Fischer

met categorie:  

foto: Jan Smets

2 mei 1962 was een grote dag voor supergids en mens tussen de Mechelaars Marcel Kocken. Die dag huwde hij in het Mechelse stadhuis met zijn liefste Marlies. Vandaag is het nog steeds niet anders. Marlies is nog steeds zijn trouwe metgezel en toeverlaat, door dik en dun. Het is Marcel dan ook goed bekomen. Hij is terug zo fit als weleer. Marcel en Marlies zullen vanmiddag, bescheiden als ze zijn, de stad intrekken om er in alle eenvoud in een of ander uitverkoren estaminet een biefstukske met peperroomsaus te gaan nuttigen. Wie het jarige koppel straks door de stad ziet lopen weet wat te doen. Bezorg Marcel en Marlies de daverendste namiddag van hun leven en wens hen een gemeende proficiat, betaal hen een koffietje of trakteer op iets lekkers. De rekening mag u altijd naar mij sturen, met plezier zelfs.
Marcel en Marlies, beste vrienden, een heel dikke proficiat!

 

Marcel en Marlies, van harte gefeliciteerd !

Marlies & Marcel, proficiat !

Proficiat M&M !

Maak er een mooie dag van Marlies en Marcel!  Nog vele gelukkige jaren samen!

(foto: Jan Smets)

Nen dikke profeesjèt Marcel en Marlies.  En nao hup na de sesteg !

gelukkige verjaardag Marlies en Marcel!

Proficiat!  Altijd mooi om te zien, mensen die al zo lang samen zijn maar waar de liefde nog van af straalt.  

Geniet er van! geluksvogels!

Marcel Kocken vraagt me om volgende tekst op Mechelenblogt te zetten:

"Marcel  en Marlies Kocken-Fischer danken langs deze weg alle vrienden en vriendinnen die via Mechelenblogt of via een persoonlijk mailtje hun felicitaties hebben overgemaakt ter gelegenheid van hun gouden huwelijksjubileum.  We gaan proberen er minstens nog tien jaar bij te doen.  Dan worden we nog eens op het stadhuis ontvangen, en komen we hopelijk ook op Mechelenblogt!"

Marcel en Marlies