Drinken op 2012

met categorie:  

     

     

  

(foto's: Jan Smets)

Een heerlijke zonnige winterse zondagmiddag...

Er was flink wat volk toegestroomd op onze Grote Markt. 

Een hapje, een drankje...   Swingend op de tonen van Bandit...

Mechelaars van alle rang en stand...

Een korte toespraak van de burgervader..., de terassen vol mensen in een haast lenterig sfeertje...

Ontmoeting - een babbel - een toast op 2012...

Mechelen klonk op het Nieuwe jaar.

 

     

     

  

     

     

  

     

     

  

     

       

  

     

     

  

     

     

  

     

     

  

     

     

  

     

     

 

 

 

 

Mededeling: Aan de persoon die op de receptie zijn ( of haar ) vals gebit heeft vergeten in een leeg drankbekertje: wij zijn dat gaan binnenbrengen op de dienst toerisme.

Ik geloof dat ik hier 18 juiste antwoorden zou scoren. :-)

 

 Om het met de woorden van Phil Bosmans te zeggen: Echte schoonheid zit vanbinnen.

...En dat we ze nog lang meuge meuge...

;-)

Ik mankeer nog enkele fotokes van ook aanwezige politiekers, of was het de bedoeling om gediversifieerd en politiek correct verslag te brengen? Allee toch bijna:-) Maar zoals het spreekwoord zegt: één zwaluw maakt de lente niet....

Verklaar u nader Anoniem 7. 

Tièns, de vraag of opmerking was lang weggebleven...  ;-)

Maar ik kan 'anonieme zeven' geruststellen: ALLE politieke fracties geven present in de foto's.  Jawel: ALLE.  Ik zou verdorie niet anders durven met een aantal waakhonden op deze blog...

;-))

Blijkbaar willen politici graag op de foto staan Jan, en ze kijken zelfs anoniem toe als ze er niet op staan .... grappig.

Voilà, zo is het maar net.  Ik zie, ik registreer.  Ik zag huismoeders, stadsgidsen, een beiaardier, politici, muzikanten, cafébazen...  De Mechelaars dus.  Ik ging naar niemand op zoek, maar ze passeerden voor mijn lens...   ;-)  En dit is het fotografische verslag.

 Ik dacht trouwens dat dat nu eenmaal een van de onderdelen is van het 'vak' politiek: in de kijker lopen. De politicus die verwacht dat de kijker achter hem gaat hollen is een luie charel.

Op dergelijke "feestjes" zal men mij niet kunnen fotograferen want de ene politicus is de andere niet:-) En ikzelf hou trouwens meer van stijl!

Hier moet ik Eddy bijtreden. Daarenboven zitten we in het jaar van de draak. En zeg nu zelf, de aapjes in Plankendaal staan ook al eens graag op de foto. 

Trouwens beweert de coalitie dat er moet bespaard worden maar blijkbaar niet op "brood en spelen" .

tjaar van den Draak moet nog beginnen GL

Ondertussen het bericht ontvangen dat het gebit terug in bezit is van zijn eigenaar, dus via deze weg: Volgende keer een beetje voorzichtiger drinken he Mijnheer Stevens!

euh..., Gl: ik zie nochtans ook een partijgenoot-gemeenteraadslid tussen de 'aapjes'... ;-))

Euh, mijnheer Jans. Hou nu toch eens eindelijk op met uw discriminatie van mijn partij.Zeg nu eens eindelijk ja tegen dat wat de Mechelaar denkt.De kiezer moet uiteindelijk beslissen.Akkoord? of wil je nog wat gif spuien?

Ten eerste vraag ik me héél erg af waar ik jou of jouw partij hier discrimineer?  ;-))  Waar staat dat?  Ik post gewoon een fotoreportage van de Nieuwjaarsreceptie, en tussen al de 'gewone' Mechelaars staan ook een trits politiekers - groene, rode, blauwe, oranje..., en ook een gemeenteraadslid van jouw partij: Mark Voet.  Ik zie dus helemaal niet waar ik discriminerend werk?  Kan je me helpen door dit hier aan te tonen?

En natuurlijk mag elke Mechelaar denken wat hij wil, en nog meer mag hij beslissen waarvoor hij kiest.  Maar wat heeft dit alles te maken met deze post over de receptie? 

enne: de 'mijnheer' mag je er af laten beste Louis.  Het lijkt me net of je wat boos of gefrustreerd bent, of vergis ik me? 

Foutloos schrijven kan G.L blijkbaar ook niet

blogster, de pot verwijt dan de ketel.... u vergeet een punt achter de L en op het einde van uw zin.

Te weten komen wat mensen denken valt best mee, eens je telepatische gaven hebt ontwikkeld natuurlijk :-)

Zo ben ik een paar jaar terug eens naar een waarzegger geweest, ik kwam aan zijn deur, belde aan, en toe hij vroeg "wie is daar?" ben ik maar terug naar huis gegaan.

De waakhonden van G.L. blijven maar pogingen doen om de miskleunen van hun slimste raadslid recht te zetten.

J.T. Wie een ander kleineert, kleineert zichzelve!

't Is te merken dat we weer naar de verkiezingen gaan. :-(