Beiaardconcerten maandagavond

Morgen maandag 4 juli om 2030 uur speelt Jan Wisse, de bekende pianist, organist, koorleider, leraar en sinds kort ook beiaardier met het begeerde Mechels diploma het maandagavondconcert op onze toren. Mag u zeker niet missen. De inkom in Mechelen is gratis, zelfs het parkeren na 1900 uur, dus excuses kunnen helaas niet aanvaard worden.

Vorige week was stadsbeiaardier Els Debevere uit Nieuwpoort zo vriendelijk ons in extremis te depanneren met een prachtig concert. Voor wie het allemaal nog eens wil meemaken vanop de beiaardkamer kan dit hier op de vimeowebstek van Toren en Beiaard: http://vimeo.com/25885405

Ik heb hem deze week een aantal keer horen repeteren. Wat mij betreft moeilijke ingewikkelde stukken!

Waarschijnlijk niet zo zeer gesmaakt door de man in de straat maar misschien des te meer op de luisterplaats.