Nieuw dorpshuis voor Muizen...

met categorie:  

En na Walem was het de beurt aan Muizen om te klinken op een nieuw wijkhuis.  Zélf was ik er niet bij, omdat ik met medeblogger Markec een Flickrmeetup organiseerde met als thema 'de Hanswijkprocessie', maar...  Eddy Coremans was zo vriendelijk om voor Mechelenblogt een fotoreportage te maken.   Dankjewel Eddy.  Ik maakte van zijn leuke foto's de volgende montage...

      

(foto's: Eddy Coremans)

   

   

   

  

  

                                      

           

 

Het centrum van Mechelen?  Niet op de Grote Markt, maar in het hart van élke Mechelaar, binnen en buiten 'de muren'...

 

 

 

Proficiat voor de diversiteit. Het kan wel als men wil. Goed zo. 

Fijn fotoverslag !!! Bedankt Eddy (en Jan voor het bijeenbrengen van de foto's)!
Ik kon er inderdaad om bovenvermelde reden niet bijzijn, maar dankzij de foto's heb ik toch een beetje het gevoel dat ik er bij was...

En bravo, Muizen!

Van harte dank Jan voor de mooie technische voorstelling.

De KMF werd door Dirk Mattheeuws verzocht een fotoreportage te maken over Muizen in al zijn aspecten, die zou aangevuld worden met beelden van de verenigingen. 

Het werd een 'workshop' die resulteerde uit een 20-tal opnamedagen, plusminus 800 foto's, waarvan er 30 geselecteerd werden om te printen op kleine en grote panelen. Een Powerpoint-montage met 385 foto's waar de buurten, mensen, landschappen en verenigingen aan bod kwamen.

De KMF-foto's werden gerealiseerd door Danny Breckpot, Tony Gallardo, Eddy Coremans. Technische assistentie werd geleverd door Luc Ongena. De Powerpoint-montage samengesteld door Eddy op Open Office Impress.

De doorlopende projectie werd bijzonder gewaardeerd door oudere buurtbewoners die de 1/2 uur durende voorstelling volledig uitzaten.

Onze bijzondere dank gaat uit naar Dirk Mattheeuws en alle organisatoren en medewerkers voor de bijzonder vlotte assistentie.