Muziek Michael Jackson komt tot leven

Fabuleus

Popicoon Michael Jackson inspireerde vele mensen. Zijn danspasjes werden veelvuldig nagedanst. Dit bracht Dirk De Lathauwer en Natasha Pire op het idee om een dansvoorstelling te maken rond de muziek van Michael. Samen met gastchoreografen Mike Alvarez (bekend van "Move Like Michael Jackson"), Sidi Larbi Cherkaoui, Koen De Preter, Randi De Vlieghe, Christophe Lequesne staken zij een prachtige voorstelling in mekaar. Die voorstelling werd woensdagavond in de Stadsschouwburg te Mechelen uitgevoerd.

Fabuleus

Een 12-tal jongeren brachten er de muziek en de moves van Michael Jackson weer tot leven. Zijn grootste hits passeerden er de revue : Dirty Diana, Beat It, Wanna Be Startin' Something, ... Maar ook van zijn grote voorbeeld James Brown evenals klassieke muziek van Händel, Saint-Saëns en Debussy waren aanwezig. De voorstelling ging als een sneltrein voort.

Fabuleus


Prachtige dans en zelfs een klein beetje live-muziek wisten het publiek te bekoren en dat was dan ook te horen aan het daverende applaus.

Fabueleus

Foto's : (c) www.photos-b-art.com

Het ziet er naar uit dat 't een fijn spektakel was !

De keuze van de dansers valt me mee: toch de 'betere' Jackson-nummers als je't mij vraagt:

"Dirty Diana, Beat It, Wanna Be Startin' Something, ..."  (van 'Thriller' en 'Bad')