'en een goei gezondheid!'

met categorie:  

            

(foto's: Jan Smets)

             

           

 

oud of jong...

groen/wit of rood/geel...

bekend of minder bekend...

ze waren er allemaal

op de Grote Markt voor de Nieuwjaarsreceptie...

Mechelen heeft onder een lentezonnetje in het 'putteke van de winter' het jaar goed

ingezet!

 

    

               

             

             

                

    

              

                

    

                            

Leuk fotoverslagje!

Zo ben ik er toch nog een beetje bij ... door een reeds langer geplande (alleszins gepland vooraleer de datum van de receptie bekend was) activiteit met vtbKultuur Mechelen, was ik er niét bij dit jaar.... Het zal wel weer gezellig geweest zijn?

Ik zie alleszins weer heel wat bekende koppen op de foto's, waaronder politici, bloggers, stadsgidsen, fotografen, een zanger-politicus, ...,  facebookvriendjes, en nog meer tof volk ;-)

Bedankt voor de foto-impressie, Jan!

Schol !

oei ik sta der ook op ;-)

het was plezant

En daarna nog enkele uren in een schuchter, maar enorm deugdoend zonnetje op het terras van de Concorde gezeten en dan afgerond in het Ankertje.Het was weer leuk in Mechelen.

't Waren percies maar "wittekes" :-) of komen er nog belekes?

Eddy, Heino heeft er ooit nog een liedje over gezongen. Heel, heel lang geleden. Hoe ging het weer met die Enzian ? 

mooie impressie!

Dankjewel, jan!

Ik kon er helaas dit jaar niet bij zijn.

Het is nochtans altijd weer leuk om weer mensen tegenhet lijf te lopen, die je een paar maanden niet gezien had omdat je door de winter en kou, niet zoveel buitenkomt om te gaan fotograferen of om een gezellig terrasje gaan te doen.

Ik kijk dus al uit naar enkele voorjaarsactiviteiten, want ik ben het binnenzitten meer dan moe.

@ Marc, leuk filmpje, en leuk dat ik getuige was van al dat  dansen (oa jouw ega en kind) op de GM!

't was weer leuk! Wel wat vroeg, zo om 11h ...

Gisteren vertelde een kennis mij dat hij werd ontslagen in zijn functie van contractueel werkman aan de stad (goten reinigen met zo'n speciaal voertuigje). 

Op zijn C4 stond als reden "geldgebrek"...

Maar voor het eigen "gloriol" (zoals vuurwerken, nieuwjaarsreceptie) beschikt de stad blijkbaar over geldschijtende ezels....

@Roger, ik betwijfel sterk of de vermelding "geldgebrek" door een gemeente op een C4 door de arbeidsrechtspleging zal aanvaard worden. Voer voor de arbeidsrechtbank:-)

Hoe het nu op die C4 stond doet weinig terzake en over rechtbanken hebben we de laatste tijd al zoveel moois gelezen. Feit is dat die man een stuk van zijn inkomen gaat verliezen. En als dat gebeurd omwille van de aangehaalde argumenten, hoe ze ook geformuleerd zijn dan is dat volgens mij een misdaad. 

@ Eddy,  toen hij met zijn C4 op de bond aankwam was men volgens betrokkene vergeten de reden van ontslag te vermelden.  Hij dus terug naar 't stadhuis waar men dan (steeds volgens zijn zeggen) als reden van ontslag "geldgebrek" heeft ingevuld.