Mechelen zoekt ....

met categorie:  

 

Mechelen hoort Stemmen’ doet het weer! Dit voorjaar zet het Festival van Vlaanderen-Mechelen opnieuw de hele stad in vuur en vlam.

Op 30 april 2011 barst de vocale gekte los met een spetterend openingsfeest in het prachtige Stadhuis van Mechelen. Van sensationele klassieke schoonheid tot zoete zuiderse passie: de hele dag ademt muziek. Jong en oud vieren mee! 

En hiervoor spreekt het Festival niet enkel wereldsterren aan...

Schuilt er in jou een heus zangtalent dat niet kan wachten om Mechelen om te toveren tot een magische muziekstad? Schrijf jezelf of jouw ensemble dan nu in voor de auditie en maak kans op een podium tijdens het feestgedruis.

Gezocht: zangers of ensembles (alle combinaties mét stem, liefst met mobiel instrumentarium) die op (semi)professioneel niveau een aan de klassieke muziek gelinkt repertoire beheersen.

Aanbod:

  • Een plekje in ons Stemmen-parcours. Op 30 april 2011 verover je - al dan niet onder begeleiding van jouw ensemble - samen met tal van andere artiesten de stad. Op verschillende plaatsen (onder andere: winkels, pleintjes, bibliotheek en musea) verrast u toevallige passanten met heerlijke stemmenmuziek. Het parcours start ten vroegste om 11u en loopt ten laatste tot 15u.
  • Voor de allerbesten: een podium in het Stadhuis! Tijdens het openingsfeest gaat in dit kloppend hart van de stad een heus Café Chantant door. Een scène, indien nodig een vleugelpiano en een enthousiast publiek staan misschien wel voor jou klaar!

Wil je Mechelen verrassen met de mooiste, leukste en meest ontroerende stemmenmuziek? Wil je deel uit maken van dit fantastische stemmenfeest? Schrijf je dan nu in!


Dit kan door jouw naam, gegevens en muzikaal curriculum (eventueel met geluidsfragment of verwijzing naar Myspace) door te sturen naar mechelen@festival.be

Ik zal er alvast trachten bij te zijn ;-)

Mijn stem op Mechelen loslaten, nee, dat wil  ik mijn stadsgenoten écht niet aandoen (sorry, vanavond in de Spiegeltent wél), maar als het me lukt wil ik het spektakel wel pogen bij te wonen  ;-))