Jaaroverzicht vanop skywalk - op VTM

met categorie:  

(foto: Jan Smets)

Ook al kijk ik zelf zelden of nooit naar VTM, morgen maak ik zéker een uitzondering...

Want...

VTM zendt zijn jaaroverzicht uit vanop de skywalk van onze eigenste Sint-Romboutstoren.  Stel je voor: de strafste verhalen van 2010 worden op je los gelaten vanop onze Mechelse Zevende Hemel!

Aangezien dat dit Hoge Stukje Mechelen mijn favoriete plekje is in m'n stad, zal ik met plezier toekijken hoe VTM m'n avond kleur zal geven...

 

Journalist Stef Wauters brengt 'Het jaar van het nieuws', morgenavond, 29 december, om 22u30 op het scherm.  En wie niet de kans heeft om morgen te kijken, kan dit misschien nog doen op Nieuwjaarsdag tussen de feestgangen door...  Om 13u35 krijgen we immers een herhaling!

 

NB: wie nét als ik niet genoeg krijgt van onze toren, moet in januari ook maar afstemmen op Vlaanderen Vakantieland!  Op TV1 komt onze Sint-Romboutstoren ook nog eens uitgebreid aan bod. 

Ja, onze Mechelse Rots in de Branding is een heuse TV-vedette aan het worden. 

onze Mechelse trots zal schitteren op tv!!! :D

Onze ouwe reus is nu eenmaal al eeuwen een landmark...

;-)

'k zal dan ook voor de gelegenheid eens VTM zien

 Was het daarom dat die helikopter een tweetal weken geleden zo boven Mechelen cirkelde ? ... of was het toch Prins Filip ??

Ik kan helaas niet kijken, wegens niet thuis vanavond, maar het is inderdaad fantastisch dat onze stad nogmaals aan bod mag komen... Super!

TV-opnames in Mechelen, altijd meegenomen.  Zolang ze de ring maar niet afsluiten in volle avondspits, zoals enkele dagen geleden, toen men voor een reclamespotje van Telenet de ring blokkeerde tussen de Schuttersvest en de Brusselpoort.

Misschien een beetje off-topic maar de vorige keer dat ik op de sky-walk ging was er halverwege een filmpje van 24h Mechelen in een paar duizend foto's...

Weet iemand hier meer over? staat dir toevallig ook ergens online? (toen wij er waren, waren er maar 3 vd 4 windstreken..)

Alvast de beste wensen voor een goed jaar,

Bart

Bart, of het online staat, weet ik niet... Toen ik met nog drie dapperen op een zondagochtend (zie de post die ik erover maakte) op de toren was, waren ook maar drie van de vier 'operatief'....  

...werd filmisch heel knap gebracht.  Spectaculair die beelden met Stef Wouters hélemaal op het topje van onze toren!

zo spectaculair kan ik natuurlijk 'mijn' jaaroverzicht niet brengen.  ;-))