Den Dok

met categorie:  

Wat komen we allemaal tegen op FLICKR ?

Wel ideeen rond de omgeving van "Den Ouden Dok". Zijn ze reeel ? Zijn het luchtkastelen ? Allicht wel, maar ik wou ze u niet onthouden. (Helaas in de taal van Shakespeare)

 

Mechelen Water Ring

The city of Mechelen keeps growing. In order to connect the developing Winketkaai and Keerdok area with the city centre, the bridge connecting Olivetenvest with Guido Gezellelaan, which currently is a separation wall between both city parts, will be replaced by a tunnel under the Dijle river. The banks of the river will be excavated in order to create a lake crossed by the river. The tunnel will separate running from local traffic and create new opportunities for the area, including a real estate project with river view on the former Eco Shop parcel.

 

 

Mechelen Bad Aquatic Centre

The Mechelen Bad Aquatic Centre will be constructed on the former industrial area located at the Rode Kruisplein in Mechelen, Belgium. The Aquatic Centre includes an Olympic Swimming Pool with eight 50 m lanes, a Diving Pool with 1 & 3 m diving boards and 5, 7, & 10 m diving platforms, and a Warm-up Pool with six 25 m lanes. Mechelen Bad is an ideal practice environment for speed swimming, diving, synchronized swimming and water polo. Changing rooms, showers, lockers as well as a fitness centre, wellness facilities and catering will be located in the existing building of the old swimming pool.

Ik denk dat men bij het eerste wel de klok ziet hangen maar niet de klepel, lijkt me het verhaal van de nieuwe brug aan 't nieuw station wel.

nochtans zouden beide niet slecht zijn, dus dromen maar

Mechelen maakt plannen voor de volgende olympische spelen...