Mechelen Parkpopt met De Juf

met categorie:  

Donderdag was het al tijd voor het 3e optreden in de Parkpop reeks. Na Els De Schepper en Mama Jody ging Parkpop deze keer de internationale tour op met een Nederlandse groep. De gasten van De Juf brachten er Nederlandstalige nummers. Er was wat minder volk komen opdagen dan de vorige keren, maar dat kon de pret niet drukken.

De Juf

De Juf

De Rotterdamse groep opende onmiddellijk met België. Wat volgde waren een reeks eigen nummers en prachtige hits. Jammergenoeg zaten er veel Nederlandse nummers bij die hier bij ons niet echt gekend zijn. Maar zij hadden ook aan ons gedacht en zongen ook nummers als Jimmy, Stiekem Met Je Gedanst, Smoorverliefd, Ik Wil Je en Iedereen Is Van De Wereld.

De Juf

Om de afstand tussen de groep en het publiek wat te verkleinen, besloten de beide zangers ieder om de beurt om eens een wandelingetje te gaan maken tussen het publiek. Het werd een gezellige avond. Volgende week is het aan de rockers onder ons met Legends Of Rock (Tribute To Rock 70ties Classics).

De Juf

De Juf

Playlist :
1. België
2. Laat Mij Maar Alleen
3. Waarom Ik Niet
4. Speelt In Mijn Hoofd
5. Hier
6. Jimmy
7. Wat Een Vrouw
8. Ben Ik Gek
9. Ik Kan Het Niet Alleen
10. Stiekem Met Je Gedanst
11. Wat Een Dag
12. Ben Jij Ook Zo Bang
13. Alles Of Niets

14. Nooduitgang
15. Laat Het Vanavond Gebeuren
16. Blond
17. Stil In Mij
18. Smoorverliefd
19. Van Hieruit
20. Ik Wil Je
21. Wat Zou Je Doen
22. De Lul
23. Meta
24. Iedereen Is Van De Wereld

De Juf

De Juf

Foto's : B. Schelkens

Leuk verslagje en dito foto's,  Bart!

Heb nog  niet geParkpoped deze zomer, maar ik haal mijn schade dra in...
Als alles goed gaat ben ik wellicht present op 22.07 (Legends of Rock), 29.07 (B Stoned) en 05.08 (Clearwater)... dat ligt allemaal goed in mijn 'straatje'...

12.08 ben ik in Slovenië en op 26.08 in de UK, maar wellicht zak i k nog af op 19.08 (Yamundo).

'k kijk vooral uit naar Clearwater (CCR covers) en B-stoned (Rolling Stones covers), deels met een bang hartje, want zulke rocklegendes coveren: 't is toch een riscico vind ik.... maar we zullen zien ;-)


Dju, ik ben niet in Mechelen voor die B-Stones....

Hopelijk nog eens een Parkpop-avond zonder incidenten, na de zakenrollers en het werkonbekwaam slaan van agenten (http://www.gva.be/antwerpen/mechelen/jongeman-mept-mechelse-agenten-werkonbekwaam.aspx)

Ik denk dat dat vrij eenvoudig op te lossen valt. Ik stel voor dat we de mepgrage knaap gewoon aan de schandpaal hangen. B.v. op de volgende editie van Parkpop. Qua preventief ontradend effect kan dat tellen. We zijn gewoon té beschaafd en da's het probleem. 

Wat is dat toch in Mechelen met dat agressief gedoe, al die messentrekkerij e.d.? In Leuven is dat allemaal geen waar.