panoramisch Mechelen

met categorie:  

(foto's: gbatistini)

De spectaculairste foto's van Mechelen, die de laatste tijd op Flickr verschenen, zijn voor mij althans deze plaatjes van de in Brussel wonende gbatistini.

Onlangs maakte deze fotograaf deze knappe plaatjes van onze Grote Markt én het interieur van de Sint-Romboutskathedraal, en plaatste ze  op het net.

Buitengewoon werk durf ik zeggen...

Deze panoramische beelden kan ik heel erg smaken.  Daarom geef ik een selectie foto's nog eens graag een podiumplaats op Mechelenblogt: niet als 'foto-van-de-dag' - maar als 'foto'S van de dag', want een keuze kon ik moeilijk maken...

Nog méér te vinden op Flickr!

http://www.flickr.com/photos/gbatistini/

Mooi om onze stad eens door de ogen van niet-Mechelaars te zien!

 Inderdaad heel knap !

 Inderdaad prachtige foto's!

Toch jammer dat de fotograaf die verloedering op de hoek van de 'de Merodestraat' er moest bijnemen om zijn beeld te cadreren! Hoe lang nog gaan wij burgers van deze stad op dat schandaal moeten blijven kijken? Misschien kan de plantsoendienst er in de zomer enkele van die bloemfonteinen voorplaatsen om de drek wat te verdoezelen. Twee of drie van die torens zouden daar niet misstaan. Men kan die welke het zicht van fietsers en automobilisten aan de Plaisancebrug al een paar jaar grondig verstoren, misschien naar de Markt overhevelen. Twee problemen in één klap opgelost en iedereen tevreden. 

Enorm knap deze 360° fotografie zeg !

Leuke foto's, al geeft het me soms een gevoel van misselijkheid. Precies alsof de wereld rondtolt...

Maar ik heb geen kritiek hoor, echt leuk!