Mechelen Mapt is terug

met categorie:  

Beste Mechelaars,

Mechelen Mapt is weer online! Wegens gebrek aan onderhoud moest Florisla de site vorig jaar stilleggen, maar ik heb recent de wiki terug op poten gekregen. De wiki lijkt op Wikipedia, maar het is uiteraard een lexicon over Mechelen alleen. Net zoals bij de vorige versie mag iedereen de wiki bewerken.

Momenteel wordt er naar een oplossing gezocht om de inhoud van de vorige wiki te herstellen, waaronder ook de afbeeldingen die de site bevatte. Het is dus niet echt aan te raden nog inhoud aan te maken, in afwachting van de inhoud van de vorige versie.

Bezoeken kan via http://mechelen.mapt.be of via http://mechelenmapt.org (wordt doorverwezen naar de eerste). Maak alvast een gratis account aan!

Als iemand suggesties of vragen heeft, contacteer me gerust!

Zie ook mijn site Mensa Rerum voor mijn recentste artikel over Mechelen Mapt.

Welkom als Blogger Cartoonist !

Merk op dat het overzetten van de oude artikels nog wel een weekje kan duren... 'Een uitdaging' zoals ze zeggen :-)

Goed nieuws: de 'come back' van 'Mechelen Mapt' ;-)
Tof...

En: welkom op 'Mechelen Blogt', cartoonist !

Danku, allen. Ik zal af en toe wel eens linken naar mijn eigen blog. Als ik artikels over Mechelen maak.

Fijn dat Mechelenmapt er terug is!  succes er mee CartoonistHenning!