StikBitchen op het H30Feest!

H30 zoekt, vindt en blijft zoeken naar rasechte STIKBITCHEN!

In 't Stikkot van H30 zijn er sinds december 2009 een groepje StikBitchen in de weer. Ze stikken, bitchen, drinken thee en eten madeleinekes. De StikBitchen maakten al kostuumattributen voor de H30 drumband Fatiboombastic en feestelijke decoratie voor ons huis.

De StikBitchen zijn gestart als een groepje meisjes tussen 14 en 25 jaar. Ze komen voorlopig enkel samen in de schoolvakanties. In de toekomst breiden we dit zonder twijfel uit naar avonden en/of weekends.

Vrijdag 26 februari kan je ze live aan het werk zien op het H30-FEEST! Dan smijten we de deuren open om te tonen welke creatieve experimenten er in H30 aan de gang zijn. Een avond gevuld met muziek, theater, stikbitchen en veel meer ... komt dat zien!

Zin om een StikBitch te worden?! ’t Stikkot van H30 kijkt er al naar uit…

Contacteer H30, bij Annelien of Lina.

Word Fan op Facebook "De Stikbitches @ Stikkot"

♥ See you soon, my little StikBitch …♥

'k heb zopas een speciale uitnodiging ontvangen als buur, een mooi roosje en iets lekkers, ik zal vanavond zker eens langskomen. Het duurt gelukkig nog tot 23:00

sfeervol, alternatief feestje...  Even mijn kop binnengestoken...

...met zo'n opvallende 'wegwijzers' was het niet mogelijk er voorbij te lopen!   ;-)

 

(foto's: Jan Smets)