Hartelijke stad!

met categorie:  

    

(foto's: Jan Smets)

    

    

En of je Valentijn nu een commercieel gedoe vindt (en daar is 'iets' van), en 14 februari geschreven wordt met een in stroop gedrenkte pen... 

vandaag geeft Mechelenblogt je een hartelijke zoen.  Voilà!  zomaar...

omdat graag-zien geen zonde is!   ;-)

(foto 1: deur in Krankestraat -  foto 5:  deur in Blaasbalgstraat  -  foto 6: hoogkoor Sint-Rombouts...)

Mechelen ... stad om te ZOENEN !

(lijkt me een leuke slogan ... :-)

commerciëel tegen zijn kan ook tegenwoordig, dit zag ik in Brussel in een etalage van een kunstwinkel

 

Oops ;-)
Hallo, dit is de eerste keer dat ik "blog" ... :-) Ben op deze site terecht gekomen omdat ik op zoek was naar info betreffende Margaretha van Oostenrijk. Wij brengen namelijk op 28 febr een theatershow : "Margriet is terug". zie www.malinplansjee.be Misschien zijn er nog mensen geinteresseerd ? Ik weet alleen niet hoe ik dit moet aanpakken .... Kan jij me even helpen hierbij eventueel ? Alvast groetjes en prettige dag verder ! Claudia (ps liefst reactie per email, zoals ik al zei ben ik niet zo vertrouwd met heel dit gebeuren)