Muizen in de sneeuw

met categorie:  

(foto's: Gert Poortman)

Ons land zit stevig in de greep van de winter. En dat hebben we de laatste weken al flink aan de lijve ondervonden, met verkeersellende, sneeuwruimen, valpartijen, en méér van dit fraais...

En toch: ondanks de bittere kou en al de problemen die zo'n winter meebrengt: het levert vaak erg mooie plaatjes op!  Mechelenblogt kreeg vandaag een bijzonder mooie fotoreeks doorgemaild van Gert Poortman, die administratief medewerker is van de stad.  Ze tonen ons het verstilde landschap van Muizen.  Geniet mee zonder buiten te komen...

Mooi hé!

Bedankt Gert voor deze knappe winterreeks van een besneeuwd Muizen...

Ik weet wat julie in Belgie doormaken met de sneeuw,ik heb dat gezien op VTM.Wij hebben hier vandaag ook onze eerste sneeuw,het is aan he sneeuwen sedert verleden nacht met geen ophouden in 't zicht.Maar dat is voor julie nu toch veel langer bezig,en het is toch het beste om binnen te blijven.Hoping dat dit spoedig allemaal zal voorbij zijn,Groetjes,Louis

De titel van dit artikel zou een liedje kunnen zijn :

Mice in the Snow”, van de Mechelse band Snow Mice (of zoiets)...

:-D

 mooie reeks! maar voor mij geen reden om binnen te blijven, integendeel! :)

 Prachtige beelden !