Kerstmis

Wel.ik weet niet of wij een witte kerstmis zullen krijgen ,maar de Mr Winter is hier nu toch aangekomen.Gisteren morgend was het maar 12 Graden Farenheit,en deze morgend hadden wij onze eerste sneeuw.maar het was toch rap weg,maar wij verwachten nog meer Woensdag ( maar daar zijn ik nog niet zeker van.Groetjes .PS .  Ik hoop dat julie allemaal braaf zijt geweest en dat St Niklaas julie enkele mooie giftjes heeft gebracht.Wij wachten hier op Santa Claus.

 Toch op den Blog geraakt Louis??  Welkom terug en proficiat.

Wel Jackie.het was niet zoo moeilijk,Ik moest alleen maar de instructions volgen.Groeten uit het KOUDE Indiana.Louis.

@Louis, de Sint (met kruis op zijn mijter) is hier inderdaad langsgeweest en ondanks mijn jaren, heeft hij toch wat chocolade en speculoos achtergelaten.

Uwe Santa Claus is hier druk bezig met coca cola rond te dragen als promotiestunt. En, heel belangrijk, het is ................gratis naar het schijnt!

 

Het begingt hier wel aan te zien dat Kerstmis op komst is,Veel huizen zijn reeds mooi versiert.Ik heb dat vroeger ook gedaan ,maar ik word te oud om op mijn dak te kruipen en lichthjes op te hangen.Het is nu ook erg kouid.Het is hier nu 5:30 PM en het is 12 graden onder nul (Celsius),zoo tegen morgen vroeg zal het nog veel kouder zijn.Wij hebben nog geen sneeuw maar verwachten regen voor de volgende 2 dagen.Tot de volgende maal,Groetjes.Louis